Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amerikaanse investeringsmaatschappijen doen miljardenbod op warenhuisketen Macy's

Een consortium van Amerikaanse investeringsmaatschappijen, bestaande uit Arkhouse Management en Brigade Capital Management, heeft bekendgemaakt dat zij een bod van 5,8 miljard dollar (gelijk aan 5,39 miljard euro) hebben uitgebracht om de volledige controle over Macy's te verwerven. De warenhuisketen verkoopt onder andere interieurproducten zoals woondecoratie, matrassen, meubels, dining artikelen en keukenproducten.Het bod van 5,8 miljard dollar overstijgt aanzienlijk de huidige beurswaardering van Macy's, die momenteel ongeveer 4,77 miljard dollar bedraagt - bijna 16 procent lager dan een jaar geleden.

Volgens bronnen die The Wall Street Journal hebben ingelicht, hebben de twee investeringsmaatschappijen de handen ineengeslagen met als doel alle resterende aandelen van Macy's te bemachtigen. Op dit moment bezit de investeerdersgroep al een aandeel in de retailer, die ook luxewarenhuisketen Bloomingdale's en de cosmeticaketen Bluemercury omvat.

Publicatiedatum: