Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vier daders overval meubelzaak opgepakt

Zaterdagochtend 9 december was Meubelparadijs De Betuwe, gelegen aan het Hoogeinde in Tiel, het toneel van een overval. De politie reageerde snel en betrad het pand met kogelwerende vesten, waarna vier verdachten werden aangehouden.

De melding van de overval mobiliseerde een aanzienlijke politiemacht, inclusief een politiehelikopter die geruime tijd boven het centrum van Tiel cirkelde. Zowel het winkelend publiek als omstanders toonden grote belangstelling voor het opmerkelijke politieoptreden.Bij aanvang van de politieactie was onduidelijk of er een vuurwapen in het spel was, zoals vermeld door een woordvoerder van de politie. Tot op heden is er geen wapen aangetroffen, maar dit wordt nog grondig onderzocht. De vier verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau voor verdere ondervraging.

De politiewoordvoerder meldt dat er mogelijk sprake is geweest van het gebruik van een vuurwapen of nepvuurwapen, hoewel er tot nu toe geen wapen is gevonden. Het lopende politieonderzoek naar de toedracht van de overval sluit niet uit dat er meer aanhoudingen zullen volgen.

Bron: SRC Regio-Nieuws

Meer informatie:
Meubelparadijs De Betuwe
www.meubelparadijsdebetuwe.nl

Publicatiedatum: