Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meister geeft op Domotex gedetailleerd kijkje in nieuwkomers binnen laminaatassortiment

Op Domotex in Hannover geeft Meister een gedetailleerd kijkje in de nieuwkomers van het laminaatassortiment, dat in 2024 imponeert met natuurlijke en authentieke decors en een nieuw kliksysteem. Met de nieuwe akoestische panelen Acoustic Sense WOOD en de duurzame houten vloer Natureflex krijgt het vakpubliek nog twee highlights te zien.Laminaatassortiment 2024
Laminaat van Meister is een klassieker met perfecte producteigenschappen: het is woongezond, robuust en gemakkelijk te onderhouden. De Meister laminaatvloeren bestaan voor 95% uit natuurlijke materialen, zijn vrij van pvc en weekmakers en dragen het Blauer Engel-keurmerk: gelukkig is het laminaat.

De focus van het nieuwe laminaatassortiment ligt op zeer authentieke en natuurlijke eiken-decors, die op het eerste oog visueel en voelbaar niet meer te onderscheiden zijn van parket. Het nieuwe compacte assortiment wordt gecompleteerd met trendformaten als visgraat, formaat 244 mm en brede planken.

Voor een nog eenvoudigere montage wordt bij alle lange planken van Meister vanaf 2024 omgeschakeld van het huidige MCP-kliksysteem naar 5G DRY met oplegrand rondom. Bovendien heeft Meister 5G zo aangepast dat de planken ook plat liggend kunnen worden ingeslagen.Massief houten vloer Natureflex HD 100
Een flexibele en toch sterke vloer van echt hout met een geringe opbouwhoogte van slechts 8 mm dikte ‒ Natureflex HD 100 is de perfecte vloer voor alle renovaties en saneringen. De zeer slanke productopbouw maakt van de Natureflex een echt grondstofzuinig alternatief in vergelijking met gangbare parketvloeren.

Dankzij de verbeterde oppervlaktetechniek combineert Natureflex HD 100 een visueel en voelbaar natuurlijk, fraai oppervlak met een authentiek en levendig kleurverloop. Met zijn ultramat gelakte Duratec Nature-oppervlak is hij zeer robuust en onderhoudsvriendelijk. De planken kunnen volledig verlijmd of met het praktische kliksysteem Multiclic simpelweg zwevend gelegd worden.

Lindura, het origineel: gewoon uniek
Behalve het nieuwe laminaatassortiment presenteert Meister ook weer zijn unieke ecologische Lindura houten vloer, gebaseerd op Wood-Powder-technologie. Lindura van Meister imponeert met de consequente focus op duurzaamheid, grondstofzuinigheid en praktische bruikbaarheid. Alle planken van de HD 400-collectie zijn voorzien van randen met AquaStop-impregnering. Dat maakt de vloer 24 uur lang waterbestendig en geschikt voor vochtige ruimtes.

Stijlvol en functioneel: Acoustic Sense WOOD
MEISTER vult zijn akoestische panelen aan met drie nieuwe houtoppervlakken. Karaktervol massief hout en hoogwaardig vilt vormen een fraai wandpaneel dat tegelijkertijd de akoestiek in de ruimte aanzienlijk verbetert: de nieuwe akoestische panelen "Acoustic Sense Wood" geven de moderne inrichting een bijzondere flair en absorberen tot 100% van het geluid.

Meister presenteert alle nieuwe producten en highlights op de Domotex in Hannover (11 t/m 14 januari 2024) bij stand C40 in hal 19/20.

Meer informatie:
Meisterwerke
www.meisterwerke.com

Publicatiedatum: