Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dit kan je verwachten op Trendz Voorjaar 2024

Over een ruime maand trapt Trendz Voorjaar 2024 het nieuwe inkoop- en inspiratieseizoen af met veel nieuwe inspiratie en collecties voor de retail. Laat je op 14, 15 en 16 januari inspireren door de showrooms met ruim 300 merken en het diverse programma op Trendz in Evenementenhal Gorinchem. Hier kun je je registreren.

Op de aankomende editie van Trendz staan vooral deelnemers die zich specialiseren in: Home Deco & Linen, Outdoor & Flowers, Gifts, Fashion, Accessories & Jewelry en Stationery.De komende voorjaarseditie biedt een inspirerend programma op het Trendz Podium en DIY Podium. Ook het Bloemen & Planten Podium keert terug met een speciaal programma voor bloemisten, tuincentra en groen- & bloemstylisten. Hier krijg je de kans om live arrangeurs in actie te zien en de spannende finale van VBW’s Nederlands Kampioenschap Floral Art mee te beleven. Meer details over het bloemen & planten programma, in samenwerking met Koninklijke VBW, Plantion, Groothandelscentrum Plantion en Bloem & Blad, worden in november bekendgemaakt.

Tijdens de aankomende voorjaarseditie presenteren verschillende creatieve talenten van vakschool SintLucas inspirerende concepten. Laat je verrassen en ontdek hoe je duurzaamheid terug kan laten komen in jouw winkel. Van winkelpresentatie, communicatie tot het verkrijgen van nieuwe producten.

Afgelopen editie werden de Designers Area (waar diverse ontwerpers met inspirerende home deco & lifestyle producten te ontmoeten zijn) en een Trendpresentatie (waar de nieuwste woontrends worden onthuld) met succes gelanceerd op Trendz. Aankomende voorjaarseditie kun je opnieuw kennismaken met nieuwe studio’s die unieke home deco & lifestyle producten presenteren, en deze direct inkopen. Bovendien staat er een gloednieuwe trendpresentatie op het programma waar je de aankomende woontrends kunt zien in samenwerking met de deelnemers.

Meer informatie:
Trendz
www.trendzvakbeurzen.nl

Publicatiedatum: