Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Commercieel directeur René van Dekken aan het woord

Heditex blikt terug en kijkt vooruit: van uitdagingen tot overwinningen

Het afgelopen jaar was niet zonder uitdagingen, maar desondanks kijken ze bij Heditex met tevredenheid terug. Al bijna 50 jaar werkt de groothandel aan een compleet productenpakket voor de woning- en projectinrichting, gordijnateliers, zonweringsbedrijven en parkethandel. "We hebben dit jaar grote stappen gezet als organisatie en daar zijn we trots op", trapt René van Dekken af.
Op meerdere fronten wordt hard gewerkt om de doelstellingen te kunnen verwezenlijken, legt de commercieel directeur uit. "Achter de schermen wordt er bijvoorbeeld ook heel hard gewerkt door onze media-afdeling, waar Ghizlane Tatou en Laura Verhoek de credits verdienen."

René van Dekken naast de laminaatvloeren van Meister, in de showroom te Vlaardingen.

Bewogen jaar
Los van het feit dat het economische klimaat voor de nodige uitdagingen zorgde, was het evengoed een succesvol jaar voor Heditex. "Begin 2023 hebben wij onze positie met vloerenlabel Bodiax sterker gepositioneerd middels een nieuw identiteit. Vervolgens werden we vanaf 1 juli de exclusieve partner van MeisterWerke Schulte GmbH voor het merk Meister in Nederland", somt René op.

Als kers op de taart keerde de groothandel als producent-distributeur met beide labels terug op de beursvloer van InCoDa. Uit het geslaagde jaar wordt nieuwe energie geput om vol vertrouwen naar de toekomst te kijken.Teams opschalen
Door alles positieve ontwikkelingen is Heditex aangemoedigd om het team uit te breiden, zodat ze meer klanten kunnen bereiken en daarmee de service kunnen blijven waarborgen. "Zo willen we onder andere de buitendienst verder uitbreiden om de beoogde bedrijfsgroei en doelstellingen te kunnen realiseren", licht René toe. In totaal werken er momenteel 33 man. "Komend jaar worden dit gegarandeerd meer."

Bodiax-uitbreiding
Want ook in het nieuwe jaar heeft Heditex van alles in petto. Ambitieuze plannen zijn gemaakt voor 2024. In januari wordt direct afgetrapt met nieuwigheden. "Binnen de Bodiax-collectie lanceren we nieuwe varianten in 6 en 9 mm, die we tijdens de afgelopen editie van InCoDa hebben laten zien." De vloerenlijn is verkrijgbaar in dryback, klik, visgraat en plak. Ook wordt de populaire Betonlook tegel collectie uitgebreid met een marmer look collectie in de maatvoering 60x60. Deze collectie zal uitsluitend in dryback leverbaar zijn.Trend- en premiumcollectie
Ook op het gebied van raambekleding kunnen mensen vernieuwingen verwachten. "Namens HR Design zal een trendcollectie geïntroduceerd worden. Tevens wordt de premiumcollectie rond maart 2024 verwacht", legt René uit. Net zoals Bodiax is HR Design een eigen label van Heditex. Het merk is gericht op zonwering en horren welke zich richt op midden segment van de markt.

Roadshows
Een ander merk van groothandel Heditex is Direct Curtain Systems (DCS), dat staat voor een ruim assortiment aan rail en roede railsystemen met bijpassende accessoires. En uiteraard kunnen ook hier nieuwigheden niet uitblijven. "Later in het jaar hebben we in totaal vier roadshows gepland staan. In samenwerking met Motion Blinds gaan we de aandacht vestigen op diverse DCS-roede rail systemen en gaan wij onze dealers opzoeken door heel het land."Groter dan ooit
Tenslotte wordt er reikhalzend uitgekeken naar hét evenement van het jaar: InCoDa 2024, de vakbeurs in Gorinchem die niet onbekend is voor Heditex. "We kunnen nu al melden dat we erg groot uit gaan pakken. Sinds de oprichting van Heditex hebben we nog nooit met zo'n grote stand geëxposeerd. Alle eigen merken en Meister krijgen een prominente plek", verklapt René, maar daarover later meer...

Kortom, Heditex heeft met vastberadenheid een uitdagend jaar overwonnen en staat klaar om 2024 met optimisme en groei tegemoet te treden.Meer informatie:
Heditex (Vlaardingen)
Arij Koplaan 18
3132 AA Vlaardingen
+31 (0)10 445 1100
verkoop@heditex.com
www.heditex.com

Heditex (Boxtel)
Korenmolen 16
5281 PB Boxtel
+31 (0)88 055 3333