Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cosentino lanceert nieuwe Dekton-collectie met gegroefde structuren

Cosentino zorgt opnieuw voor een revolutie in zijn sector met de lancering van Ukiyo, de nieuwe ultracompacte Dekton collectie. Ukiyo (u-key-yo in het Japans), presenteert een nieuw concept van chromatische texturen die twee mogelijkheden bieden van lineaire en geometrische groeven. De collectie werd gecreëerd in samenwerking met product- en interieurdesigner Claudia Afshar en is verkrijgbaar in kant-en-klare gegroefde platen, een baanbrekende oplossing in de industrie.

Dekton Ukiyo is geïnspireerd op Japans en hedendaags design en viert de kunst van het minimalisme en de acceptatie van het heden. Ukiyo betekent "leven in het moment" en de Dekton collectie is ontworpen om de zintuigen te prikkelen en een gevoel van welzijn op te roepen door een staat van rust te bereiken in de toepassingen. Dit wordt mogelijk gemaakt door een rijk kleurenpalet met een geometrische structuur, waardoor zowel binnen als buiten harmonieuze ontwerpen ontstaan. De texturen voegen een kenmerkende diepte en dimensie toe aan elke ruimte, zowel residentieel als commercieel.

''Ik ben altijd geïnspireerd geweest door de materialen die we in de natuur vinden en om de ruimtes die ik ontwerp zo comfortabel, warm en authentiek mogelijk te maken. Ukiyo brengt rust en elegante eenvoud, en de kleurenstellingen en groeven zijn romantisch, maar ook hedendaags en mannelijk om een balans te bereiken.''

Voor de lancering van Ukiyo selecteerde Afshar persoonlijk vijf bestaande kleuren uit de Dekton-portfolio: Bromo, Kreta, Nacre, Umber en Rem, waardoor een compleet kleurenpalet ontstond dat onafhankelijk van elkaar en in combinatie met elkaar kan worden gebruikt.

Meer informatie:
Cosentino
www.cosentino.nl

Publicatiedatum: