Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Earth Bamboo collectie van massimo Copenhagen

De Earth Bamboo collectie van massimo Copenhagen is een combinatie van een zachte en glanzende oppervlak met robuustheid en duurzaamheid.

Delicaat verweven, ontmoeten de zachte bamboevezels de exquise Nieuw-Zeelandse wol in een harmonieus samenspel binnen de Earth Bamboo collectie. Deze gebalanceerde mix is het geheim achter de stevigheid van de collectie, die het beschermt tegen slijtage en die incidentele drukplekken van meubels.

In de woorden van Rebecca Goddard, wiens appartement sierlijk het Earth Bamboo tapijt tentoonstelt, wordt de opmerkelijke duurzaamheid van dit stuk bereikt zonder concessies te doen aan de esthetiek. Dit is een tapijt dat niet alleen ruimte inneemt; het versterkt het, en belooft blijvende schoonheid en veerkracht in gelijke mate.

“Toen ik het Earth Bamboo tapijt uitrolde, voelde het alsof ik een nieuw hoofdstuk aan het verhaal van ons huis toevoegde — een hoofdstuk dat het idee van Massimo Kopenhagen's onwrikbare toewijding aan kwaliteit en het creëren van meesterwerken die de tijd overstijgen, verdiept. De natuurlijke vezels complementeren de warme tonen van onze houten vloeren, en luchtige gordijnen en muren, creëren een visuele symfonie die rustgevend is voor de zintuigen. In een wereld vol vluchtige trends, zijn de creaties van Massimo Kopenhagen een getuigenis van de blijvende schoonheid van vakmanschap — nog een elegant tapijt dat een vleugje natuurlijke schoonheid en de kunstzinnigheid van het Deense design erfgoed in ons leven brengt.” — Rebecca Goddard, in München gevestigde ontwerper & Creatief Directeur/Redacteur

De Earth Bamboo collectie is ontworpen voor diegenen die de fijnere dingen in het leven waarderen maar niet willen inleveren op functionaliteit. Deze tapijten pronken met een uitzonderlijke stevigheid, beschermen tegen de slijtage van het dagelijks leven terwijl ze een luxueus gevoel onder de voeten behouden. Het is een collectie die bewijst dat duurzaamheid en elegantie prachtig kunnen samengaan, met kwaliteit geweven in elke draad.

Kies uit een palet van 11 elegant gedempte kleuren, elk geselecteerd om een rustige en verfijnde touch aan uw ruimte toe te voegen. Of, als u op zoek bent naar iets echt unieks, neem dan contact met ons op om een aangepaste kleur voor uw tapijt te creëren — we bieden een service op maat, ongeacht de grootte van het project. Of ze nu baden in zonlicht of onder het schijnsel van avondlicht, de Earth Bamboo tapijten bieden een subtiele wisselwerking van tinten die verschuiven met uw perspectief, en brengen een dynamische en luxueuze visuele aantrekkingskracht aan de kamer.

Meer informatie:
massimo
www.massimo.dk

Publicatiedatum: