Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oude meubelzaak EM Decor in Roeselare omgezet in derde filiaal STORO

Drie jaar nadat EM Decor de deuren sloot, is er een nieuwe invulling voor de vroegere meubelzaak aan de Oude Diksmuidsestraat, vlakbij het rondpunt Wijnendale in Roeselare. STORO opende er een nieuwe vesting met 462 self-storageruimtes die zowel geschikt zijn voor particulieren als bedrijven. Daarnaast nam ook verhuisfirma Dockx hun intrek in het gebouw. Dat meldt Het Laatste Nieuws (HLN).



Het Belgische bedrijf STORO, gespecialiseerd in self-storage, opende in 2020 twee vestigingen in Brecht en Mechelen. Onlangs breidden ze hun activiteiten uit naar West-Vlaanderen, waar ze een deel van de voormalige EM Decor in Roeselare hebben omgezet in hun derde filiaal. STORO speelt in op de groeiende vraag naar kleinere en betaalbare opslagruimtes, met name gerelateerd aan demografische trends zoals verhuizingen, kleinere woningen, scheidingen, of overlijden. De Roeselare-vestiging beschikt over 462 self-storageruimtes, variƫrend van 1 tot 70 vierkante meter, inclusief tien XXL-units van 68 vierkante meter. Wat STORO onderscheidt, is hun next-generation aanpak met een digitaal boekings- en toegangsproces. Klanten kunnen eenvoudig toegang krijgen tot hun opslagruimte via een toegangscode of de STORO-app, en boekingen kunnen digitaal worden gedaan zonder fysiek ter plaatse te komen. De vestiging heeft ruime openingsuren (6 tot 23 uur) en biedt ook de mogelijkheid tot het huren van bestelwagens via het bedrijf Dockx.

Bron: HLN.be

Publicatiedatum: