Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Focus design beschikbaar voor alle interieurprojecten:

'Ergofocus Holographik past nu ook op locaties waar dat voorheen niet mogelijk was'

Focus biedt sinds kort een verwarmingsoptie voor haar Ergofocus Holographik, met subtiele warmteverspreiding om het realistische effect te versterken. Dit Focus design is nu beschikbaar voor alle interieurprojecten. Zelfs op locaties waar voorheen een haard niet mogelijk bleek vanwege regelgeving of te hoge warmteafgifte, zoals bij detailhandel, hotels (receptie en slaapkamers) en restaurants.



Een nieuw speelveld
Ergofocus Holographik past in elk interieurproject, zelfs in de meest gedurfde designs voor woningen of openbare ruimtes. De lengte van het rookkanaal kan worden aangepast aan alle plafondhoogtes. Er zijn geen beperkingen of installatieproblemen. Het enige wat je nodig hebt voor de aansluiting is een stopcontact. De eenvoudige, gebruiksvriendelijke Ergofocus Holographik is speciaal ontworpen voor de commerciële omgeving met een subtiele aan/uit-knop aan de voorzijde. Zodra de eerste installatie is gedaan, heb je daarna de afstandsbediening niet meer nodig.

Met een knop aan de achterzijde van het kanaal begint de warmte zachtjes te verspreiden. Een rood microindicatielampje op het voorpaneel geeft de warmteniveaus aan.

Nieuwe beleving van vuur
Al meer dan 50 jaar doorbreekt Focus de conventies van de traditionele hout- en gashaarden. Nu komt daarbij het digitale vuur. Focus betreedt dit nieuwe tijdperk met de holografische haard, klaar om een ongekende plaats in te nemen in het centrum van de woning en leefruimte. Een holografisch schermsysteem, gekoppeld aan ultrarealistische houtblokken, biedt een driedimensionale vuurshow om vanaf elke hoek te genieten. Ergofocus Holographik kan zelfs 80 graden draaien. Om de uitzonderlijke technologie van de Ergofocus Holographik te beschermen is een octrooi aangevraagd op tien innovatiepunten.

Focus heeft samengewerkt met Cinier aan de ontwikkeling van deze nieuwe optie voor geïntegreerde rookgasverwarming. Cinier is een Franse fabrikant van moderne radiatoren en verlichtingsarmaturen.

Meer informatie:
Focus
www.focus-fireplaces.com

Publicatiedatum: