Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oprichter Ferm Living deelt tips voor het dekken van de tafel tijdens kerst

"Het dekken van de tafel voor kerst is geen simpele taak; het is een canvas waarop herinneringen worden geschilderd, verhalen worden gedeeld en tradities tot leven komen", aldus Ferm Living. Trine Andersen, de creatieve directeur en oprichter van Ferm Living, deelt haar aanpak voor het voorbereiden van de feestelijke bijeenkomst.

"De winter kan zo'n donkere, zware tijd zijn in Denemarken, en de feestdagen leunen echt op het beroemde Deense concept van hygge: kaarsen aansteken, onze huizen versieren en kwaliteitstijd doorbrengen met de mensen van wie we houden. Er is een focus op aanwezig zijn en elkaars gezelschap waarderen", zegt Andersen.

"Mijn kersttafel is traditioneel met moderne invloeden. Over het algemeen omarm ik graag een meer romantisch gevoel in mijn huis tijdens de feestdagen en ik zoek naar manieren om het verleden en het heden te combineren door kleine details: zijden linten op kandelaars, het gebruik van het geërfde zilverwerk van mijn schoonmoeder en bewust afzien van het strijken van het tafelkleed voor een meer ontspannen en rustieke sfeer."

"De kerstperiode is geen tijd voor minimalisme - tenminste niet in mijn huis. Dit jaar heb ik een mix van bloemstukken, kerstversieringen en een overvloed aan kaarsen gebruikt. Ik vind het ook leuk om seizoensfruit te tonen en sommige componenten van de maaltijd te laten dienen als hun eigen decoratieve elementen, zoals de clementine-spons cake. Je investeert zoveel tijd in het creëren van exquise keukencreaties; waarom zou je ze niet trots tentoonstellen?"

Andersens top tips
1. Plaats lekkernijen: In plaats van naamkaartjes, overweeg om een klein cadeautje dat je voor elk van je gasten hebt uitgekozen te plaatsen - een attente toevoeging die hen speciaal en gewaardeerd zal doen voelen.

2. Eten als decor: Je besteedt zoveel tijd aan het creëren van prachtige creaties in de keuken - laat ze dienen als decoratieve elementen tijdens je diner.

3. Directe elegantie: Ik kies altijd voor stoffen servetten wanneer ik mensen te eten heb - het is een eenvoudig detail dat de eetervaring direct verhoogt.

Lees het volledige verhaal hier.

Meer informatie:
Ferm Living
www.fermliving.com

Publicatiedatum: