Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Directeur Jan-Wout Hulstein van Asiades: "Heerlijk om weer zo'n topbeurs te draaien"

Asiades groeit "heerlijk" door. Volgens directeur Jan-Wout Hulstein heeft de meubelfabriek 'een super Shanghai-beurs achter de rug'. "Heerlijk om na vier jaar weer zo'n topbeurs te draaien", vertelt de Apeldoorner, terwijl zijn bedrijf zich gereed aan het maken is voor een trio aan beurzen, die in januari in Duitsland plaatsvinden. "We staan met een trendstand op Heimtex, IMM en Ambiente Frankfurt", somt hij op.

Zijn bedrijf gaat mee in de vaart der volkeren. "Dit jaar hebben we er twee nieuwe frisse verkopers erbij. Zes van de zeven salesmedewerkers zijn rond de 30, dus we zijn klaar voor de toekomst", aldus Jan-Wout.Niet alle markten zijn top, maar Jan-Wout ziet in Europa wel een opleving. "Met met name in Frankrijk, de UK en Ierland realiseren we een mooie groei. Buiten Europa scoren we vooral in Zuid-Amerika en Aziƫ."

In Surabaya zit de customer service en IT van Asiades, die zijn inmiddels verhuisd naar een nieuw fris pand.

"Op beurzengebied doen we in Aziƫ wederom mee aan IFEX Jakarta en CIFF Guangzhou (in maart). Daar hebben we als team super veel zin in. Qua collectie zijn we top aan het draaien met onze gestoffeerde outdoormeubelen, een erg mooie uitbreiding."

Asiades maakte een video van de beursdeelname aan Shanghai:

Publicatiedatum: