Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vipp biedt interieurinspiratie:

Een kijkje in een oude Franse boerderij vol hedendaagse kunst en design

Achter de klassieke blauwe luiken van een stenen huis in Saint-Rémy de Provence heeft een Frans stel een oude boerderij omgetoverd tot een zomerheiligdom vol met hedendaagse kunst en design. Het Deense ontwerpbureau Vipp neemt een kijkje binnen en biedt interieurinspiratie.

Aan de voet van het Alpilles-gebergte in het hart van de Provence ligt het pittoreske dorpje Saint-Rémy de Provence. Vijf jaar geleden maakten Monique en Régis, afkomstig uit Straatsburg, van deze stad hun tweede thuis toen ze een traditionele "mas" uit de late 18e eeuw kochten, het Franse woord voor boerderij.

Slow-living staat op de agenda in plaats van een hectischer schema in Straatsburg. Veel uren worden besteed aan het bereiden van familie maaltijden in de zwarte stalen keuken van Vipp. 'Ik ken de producten van Vipp al decennia lang en voor mij staat het gelijk aan kwaliteit. Dus toen ik hoorde dat Vipp een keuken had gemaakt, besloten we deze te gaan bekijken de volgende keer dat we in Kopenhagen waren', zegt Monique.

Een authentieke open haard domineert de woonkamer, waar het stel zich vaak terugtrekt om boeken te lezen uit hun verborgen bibliotheek. Monique heeft de interieurdecoratie verzorgd en heeft gekozen voor een mix van vintage stukken, Scandinavische meubels uit het midden van de eeuw en lokale keramiek, gecombineerd met een collectie hedendaagse fotografie.

Lees het volledige verhaal hier.

Meer informatie:
Vipp
www.vipp.com

Publicatiedatum: