Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vakbeurs vindt plaats van donderdag 18 t/m woensdag 24 januari

Gratis toegangsbadge Maison&Objet januari 2024

De eerste weken van het nieuwe jaar staan in het teken van allerlei interieurbeurzen, waaronder Maison&Objet Paris. Van donderdag 18 t/m woensdag 24 januari wordt het designevent gehouden in Parc des Expositions.

Wonen360 biedt professionals op het gebied van interieur & design gratis toegang. Normaal betaal je voor een kaart 80 euro, maar als je bij het bestellen van je tickets de Wonen360-code MOPRESS invult, kun je gratis naar binnen. Maar let op: OP = OP. De afgelopen weken waren de 300 gratis entreebewijzen die Wonen360 weggaf in mum van tijd weg.



Jubileum
De komende editie is er niet zo maar een, het is het 30-jarige jubileum van Maison&Objet. "Vier de 30e verjaardag van de design-hot-spot
in januari 2024 met een vernieuwde kijk op de toekomst, waar technologie en natuur samenkomen", aldus de organisatie. Duurzaamheid en innovatief design staan centraal in de dertigste jubileumeditie van Maison&Objet, met Tech Eden als inspiratie voor welzijn in interieurs, winkels en horeca.

Maison&Objet in the City
Tevens kunnen professionals in de binnenstad van Parijs decorateurs, binnenhuisarchitecten, galerieën en modehuizen bezoeken. Meer informatie over Maison&Objet in the City? Download de Maison&Objet App voor de beste designadressen in Parijs en meer. Of bekijk het volledige programma van Maison&Objet Paris 2024 op: www.maison-objet.com

Plan je reis
Vlieg moeiteloos naar Parijs met Air France/KLM of reis met de EUROSTAR (voorheen de Thalys). Boek je verblijf gemakkelijk via booking.com en koop het juiste metrokaartje voor Paris - Parc des Expositions om boetes te voorkomen.

Vragen? Neem dan contact op met de Nederlandse partner van Maison&Objet: T. 020 4620020, E. [email protected]

Publicatiedatum: