Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Laurent de Greef:

''Gommaire is een versmelting van stijl en beleving''

Wat voor Laurent de Greef begon als een droom om een Belgische meubellijn tot leven te brengen, is intussen uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de internationale interieur- en exterieurmarkt. Van Zuid-Afrika en Australië tot Scandinavië en Azië. En ze werken hard om verder te groeien, zodat de meubels wereldwijd van menig interieur of exterieur een ware totaalbeleving kunnen maken.

Woonconcept
Het organische woonconcept Gommaire introduceert een nieuwe stijl van interieurdecoratie, zowel binnen als buiten, voor woningen, kantoren en bedrijven. Het voegt een uniek tintje toe aan elke omgeving, of het nu gaat om traditioneel of hedendaags design. De collectie omvat niet alleen voorwerpen van glas en keramiek, maar ook nieuwe stijlen van gevlochten manden, stoelen en tafels van massief hout, gestoffeerde stoelen en banken, salontafels en verlichting. Bovendien maakt een gevarieerde selectie van buitenmeubilair vervaardigd uit natuurlijke materialen zoals teakhout, de collectie compleet. Zo omschrijft Pascal Houben, salesmanager bij Gommaire.


Links Laurent de Greef aan de tekentafel. Het grotendeel van alle producten zijn van zijn hand.

“Met onze ontwerpen vertellen we een verhaal. Een verhaal waarin tijdloos, uniek en kwalitatief design de rode draad is, waarin de natuur met verve de rol van protagonist vertolkt. En waarin de afzonderlijke meubelstukken, als aparte verhaallijnen samenkomen en een sterk, organisch totaalconcept vormen.”

''Gommaire is meer dan meubels. Het is een ervaring. Het is een prachtig contrast tussen creatieve innovatie en traditioneel vakmanschap. Het is genieten van het leven in een duurzame, tijdloze en exclusieve sfeer.''

Antwerpen
We spraken in de showroom te Antwerpen met Pascal Houben, die sinds begin dit jaar verantwoordelijke is voor de sales. Gommaire staat voor een totaal woonconcept: 70% outdoorproducten, 15% indoor- en 15% decoratie artikelen. “De magie zit hem in hoe alle drie de collecties elkaar versterken en samen een prachtig, organisch geheel vormen” besluit Pascal Houben.”

Ons team in België wordt versterkt door bekwame ambachtslieden die onze ontwerpen vakkundig en met passie tot leven brengen, gebruikmakend van de lokale tradities en het beste dat de natuur te bieden heeft van India, Indonesië, Marokko en Portugal. Het is hun meesterlijke vakmanschap dat ambachtelijke charme en authenticiteit in onze collecties brengt.

Maison&Objet
Net voor de eerste coronagolf stond Gommaire voor het eerst als exposant op de interieurbeurs Maison & Objet in Parijs. “Dankzij onze deelname aan deze beurs, is er een enorme interesse ontstaan vanuit alle hoeken van de wereld en groeide ons internationale dealernetwerk enorm. We streven ernaar om in de komende jaren een sterk dealernetwerk uit te bouwen in elk exportland.”

In januari 2024 is Gommaire opnieuw aanwezig op Maison & Objet in Parijs. “Het is een belangrijke beurs van ons. Tijdens de septembereditie stellen we onze nieuwe ontwerpen voor, in januari merken we vervolgens wat er aanslaat. Ondanks de toenemende concurrentie geloven we sterk in ons eigen verhaal en onze producten. Het is een uniek woonconcept waar we trots op zijn” besluit Pascal Houben.

Meer informatie:
Gommaire - Pascal Houben
pascal.houben@gommaire.com
www.gommaire.com