Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Paul Tiemersma neemt stokje interieurwinkel Woon & Slaap over van broer Joost

Joost Tiemersma heeft na achttien jaar met passie en plezier zijn interieurwinkel Woon & Slaap overgedragen aan zijn broer, Paul Tiemersma, die het stokje als nieuwe eigenaar op 1 oktober 2023 heeft overgenomen. Het bedrijf verkoopt vooral producten van By-Boo, Urban Sofa, PTMD Luxury Living, Richmond Interiors, Passe Partout en Brons sierkussens

Het bedrijf begon met snelle handel in de meubelindustrie en groeide uit tot een stijlvolle onderneming met vestigingen in Almelo en Enschede. Joost is trots op wat het team heeft bereikt en blijft actief bij Woon & Slaap in een adviserende rol, met een focus op marketing. Paul, die al achttien jaar bij het bedrijf betrokken is, ziet de overname als een logische stap om samen met Woon & Slaap verder te groeien. Joost blijft betrokken en beschikbaar voor klanten, waardoor de dynamiek binnen het bedrijf behouden blijft.

Publicatiedatum: