Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Reactie ondernemersorganisaties op de verkiezingen

In een eerste reactie op de verkiezingen hebben VNO-NCW en MKB-Nederland alle winnaars van de Tweede Kamerverkiezingen gefeliciteerd. VNO-NCW en MKB-Nederland wachten de gesprekken over de vorming van een nieuw kabinet af. ‘Voor de stabiliteit en betrouwbaarheid van het landsbestuur is vooral een stabiele meerderheidscoalitie van groot belang. Een coalitie die opereert binnen de kaders van de democratische rechtstaat en met oog voor onze (handels)positie in de wereld en in de Europese Unie.


Foto ter illustratie. Pmvfoto | Dreamstime.com

Ondernemers gaven eerder in onderzoek van de ondernemersorganisaties in grote meerderheid aan te hopen op meer stabiliteit vanuit de overheid en de politiek de komende jaren.

Belangrijk is volgens de ondernemers vooral dat (meer) werken beter gaat lonen, dat we de regeldruk terugdringen, dat we de problemen op het elektriciteitsnet en op de woningmarkt oplossen én dus zorgen voor een stabiel en goed ondernemingsklimaat om te kunnen investeren in de toekomst. ‘We kunnen ons geen stilstand permitteren, omdat we voor grote vraagstukken staan en dat vraagt voor lange tijd duidelijkheid om te kunnen investeren’, aldus VNO-NCW en MKB-Nederland. ‘Ondernemers staan klaar om samen actief te werken aan oplossingen voor een sterk, inclusief en duurzaam Nederland’.

Meer informatie:
MKB Nederland
www.mkb.nl


Publicatiedatum: