Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Søstrene Grene viert 50-jarig jubileum met uitbreiding naar Verenigd Koninkrijk

Het Deense huismerk Søstrene Grene viert dit jaar haar 50-jarig jubileum. 'Een halve eeuw is voorbij, maar veel is nog precies zoals het was toen het concept in 1973 werd gecreëerd: geworteld in Deense ontwerptradities, geïnspireerd door ideeën van over de hele wereld', vermeldt het merk in een persbericht. De mijlpaal wordt gevierd met een jubileumcollectie en een strategische uitbreiding.

De retailer heeft hun plannen onthuld om een flagship store te openen in Centraal Londen. Het heeft een lease veiliggesteld voor een ruimte van 5.000 vierkante voet op Tottenham Court Walk. De opening wordt verwacht in december en zal de tweede Søstrene Grene-winkel in Londen zijn, na de locatie in Wandsworth die in april van dit jaar opende.

Søstrene Grene heeft ambitieuze plannen voor uitbreiding in het VK, met als doel tegen 2030 100 nieuwe winkels te openen, waarvan 10 tegen het einde van het jaar. Met een sterke aanwezigheid in andere Europese landen zoals Frankrijk, met 35 winkels, en Duitsland, dat binnenkort 70 winkels zal hebben, heeft het merk vertrouwen in zijn inspanningen voor uitbreiding in het VK. 'We zijn enorm blij met het geweldige welkom dat we hebben ontvangen op al onze nieuwe locaties en we kunnen niet wachten om de reis voort te zetten', zei het merk op LinkedIn.

De uitbreiding van Søstrene Grene waagt zich in de digitale sfeer, aangezien het zich voorbereidt om webshops te lanceren in Oostenrijk, België, Ierland en Zwitserland in 2023. De Britse webshop, die begin september met succes werd geïntroduceerd, heeft al veel aandacht getrokken.

Meer informatie:
Søstrene Grene
www.sostrenegrene.com

Publicatiedatum: