Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Afsluiting van serie van drie regiomiddagen voor leden Colors@Home

'Omwenteling in verkoopproces van winkels'

Afgelopen maandag 20 november was de afsluiting van een serie van 3 regiomiddagen voor de leden van Colors@Home. Drie middagen die georganiseerd waren bij de partners Vadain, Willard en Multisol Raambekleding BV.Vooruitlopend op een vol en intensief programma vanuit de formule kregen de gastheren ruim de tijd om de ondernemers door hun bedrijven te leiden en te vertellen over de processen die daar plaatsvinden. Natuurlijk kwamen daarbij ook productintroducties en vernieuwingen aan bod. Denk aan de Colors collectie tapijt en vinyl, Marmoleum, houten jaloezie├źn, geweven hout en andere noviteiten. Met een heerlijk en gezellig diner werd de dag afgesloten.Daarna was het woord aan de marketingmanager van C&C, Gerwin Bast, om uit te leggen dat alle winkelwebsites deze zomer zijn vernieuwd en aangepakt. Veel meer ruimte voor inspiratie, snellere prestaties, lagere drempels om de consument sneller in contact te krijgen met de winkels. Er is ook hard gewerkt aan de technieken om de sites beter schaalbaar op mobiel te maken. Een compliment aan de ontwikkelaars, dit is uniek in onze branche. Paul van Kolfschoten presenteerde een overzicht van de belangrijkste veranderingen in de assortimenten waar het gaat om het thema milieu en duurzaamheid.Daarnaast was het woord aan de mensen van Unlit Studio. Een tekenprogramma dat zijn roots heeft in de game-industrie. Hierdoor kunnen in enkele seconden complete huizen en interieurs worden gebouwd. Met de mogelijkheid daarin, jawel, exact de producten zoals die in de winkel worden verkocht, te plaatsen. Heel veel merken hebben hun collecties al aan Unlit toegevoegd. Een omwenteling in het verkoopproces van de winkels. Alle aanwezige leden waren onder de indruk van deze doorbraak en gecharmeerd van de aantrekkelijke voorwaarden waaronder het pakket voor hen beschikbaar is.

Dit alles vond plaats in een gezellige ambiance van elkaar ontmoeten en het aanhalen en smeden van banden tijdens het diner.

"Wij kijken terug op drie zeer geslaagde regiomiddagen en kijken nu al vooruit naar 15 april 2024. Dan organiseert C&C haar landelijke Ledendag waar we een bijzonder feit vieren, namelijk het 25 jarig bestaan van Concepts & Companies!", laat de directie weten.

Meer informatie:
Concepts & Companies
Oosteinde 35
3842 DR Harderwijk
(0341) 45 48 00
info@concepts-companies.nl
www.concepts-companies.nl

Publicatiedatum: