Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe werkwijze Ambiente: groter, beter en diverser

Woningen en kantoren passen zich aan, aan veranderingen in onze manier van leven en werken. Binnen het Werkgebied bij Ambiente zal Future of Work nieuwe perspectieven openen op ideeën en oplossingen voor kantoororganisatie.

Het architectenbureau MTTR Architekten + Stadtplaner uit Berlijn heeft enkele moderne, flexibele werkruimtes voor dit gebied ontwikkeld. Elk scenario wordt anders in scène gezet: Socialiseren, Samenwerken, Concentreren en Onderwijzen.

De Future of Work Academy zal inspiratie bieden met haar volledige, hoogwaardige programma. Op vrijdag 26.1.2024 ligt de focus op kantoortrends, sprekers zijn onder andere interieurontwerper Natascha Ninic over coaching in plaats van leidinggeven, en het belang van het waarderen van medewerkers. Zaterdag 27.1.2024 is Architectendag, wanneer architecturale lichtontwerper Carla Wilkens licht zal werpen op het creëren van sfeer op de werkplek door verlichting.

Meer informatie:
Ambiente
www.ambiente.messefrankfurt.com

Publicatiedatum: