Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zo organiseert Paul McCartney zijn platenverzameling

Donker hout maakt momenteel een opmerkelijke terugkeer in de wereld van interieurontwerpen, en het lijkt erop dat Paul McCartney helemaal bij de tijd is. Dat blijkt uit de wijze waarop het voormalige lid van The Beatles zijn platenverzameling organiseert.

Foto: Paul McCartney © Lamzin Vladimir | Dreamstime.com

Op een foto die Paul McCartney deelde, wordt (wat lijkt op) zijn studio getoond, prachtig versierd met een uitgebreide verzameling platen en memorabilia. Opmerkelijk in de ruimte zijn de donkerhouten kasten en planken die dienen als opslag voor deze muzikale schatten. Deze keuze voor donker houten meubels hint naar de groeiende populariteit van diepere houttinten in de huidige designtrends.

Er is een opvallende aantrekkingskracht gaande richting rijker gekleurde, donkerdere houtsoorten zoals teak, walnoot en mahonie. Deze traditionele houtsoorten winnen aan populariteit en worden steeds vaker gezien in hedendaagse interieurs.

Bron: www.homesandgardens.com

Publicatiedatum: