Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duitse ministerie steunt jonge bedrijven bij deelname aan imm cologne in 2024

Het Duitse Ministerie van Economische Zaken en Klimaatactie (BMWK) zal opnieuw innovatieve jonge bedrijven ondersteunen bij hun deelname aan imm cologne in 2024.

Door tot 60 procent van hun standkosten te dekken, biedt het financieringsprogramma opkomende start-ups de kans om hun vernieuwende ideeën te presenteren op het grootste interieurevenement van Duitsland en hun exportactiviteiten te stimuleren.

imm cologne is het ideale platform voor jonge bedrijven om hun innovatieve producten en diensten aan een breed publiek te presenteren en waardevolle contacten te leggen met belangrijke spelers in de branche. Naast het verhogen van de zichtbaarheid van bedrijven biedt deelname aan de meest uitgebreide vakbeurs exclusief voor interieurontwerpprofessionals ook toegang tot potentiële klantengroepen en zakelijke partners. Het internationale publiek biedt direct inzicht in huidige markttrends en behoeften, waardevolle kennis voor start-ups die hun productassortiment verder willen ontwikkelen.

Het BMWK deelt deze beoordeling en heeft imm cologne opnieuw opgenomen in zijn portefeuille van evenementen waarvoor financiering beschikbaar is om de deelname van kleine bedrijven aan toonaangevende internationale vakbeurzen in Duitsland te ondersteunen. Met dit financieringsprogramma streeft het BMWK ernaar innovatie in Duitsland te versterken en de export van nieuwe producten en concepten te bevorderen. Het programma ondersteunt actief bedrijven die hun ideeën op de markt willen brengen door tot 60 procent van hun standkosten te dekken, met een maximale financiering per bedrijf van 7.500 euro.

Om in aanmerking te komen voor financiering moeten bedrijven aan bepaalde criteria voldoen, waaronder gevestigd zijn in en opereren vanuit de Bondsrepubliek Duitsland, minder dan 10 jaar geleden zijn opgericht, een maximale jaaromzet of balanstotaal van niet meer dan 10 miljoen euro hebben en minder dan 50 mensen in dienst hebben. De financiering is beschikbaar voor deelname aan een gedeeld paviljoen waar verschillende start-ups zij aan zij op één stand exposeren.

Meer informatie:
imm cologne
www.imm-cologne.com

Publicatiedatum: