Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Bij DB Keukens zien we dat veel mensen alsnog kiezen voor antracietgrijs en zwart'

NEF, dat bekend staat om haar inbouwkeukenapparatuur, lanceert NEFF Flex Design. Dit zijn verwisselbare handgrepen en zijlijsten voor de oven, afzuigkap, kookplaat en zelfs Twist Pad Flex-bedieningsknop, in vier kleuren. Benhard, verkoopadviseur van de vestiging Arma Keukens in Nunspeet, legt uit hoe het werkt.

“Je kiest eerst het NEFF-apparaat. En vervolgens de kleur van de handgrepen en zij- en afwerklijsten. Er zijn vier kleuren: Brushed Bronze, Deep Black, Anthracite Grey en Metallic Silver.”

Bij DB Keukens zien ze dat veel mensen alsnog kiezen voor antracietgrijs en zwart. Maar Brushed Bronze is een welkome afwisseling. Benhard: “Bij een bronskleurige kraan zijn grepen en lijsten in Brushed Bronze erg mooi. Daar is wel een beetje lef voor nodig. Maar goed nieuws: ben je de kleur na een aantal jaar zat? Dan kun je een andere kleur handgrepen of lijsten bij DB Keukens nabestellen en zelf wisselen.”Meer informatie:
Arma Keukens Nunspeet
Kering 6
8072 TD Nunspeet
0341 - 26 11 74
[email protected]
www.armakeukensensanitair.nl

Publicatiedatum: