Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dit zijn de hoogtepunten van Domotex

7 november heeft Domotex haar hoogtepunten gepresenteerd voor de komende editie in 2024. De grootste vakbeurs ter wereld zal 1.000 exposanten verwelkomen.

's Werelds toonaangevende vakbeurs voor tapijten en vloerbedekkingen opent van 11 tot en met 14 januari 2024 opnieuw haar deuren in Hannover. Tijdens de jaarlijkse Domotex Preview hebben Saskia Krolop, woordvoerster van Domotex, en Sonia Wedell-Castellano, Global Director van Domotex events wereldwijd, onthuld welke highlights de bezoekers te wachten staan ​​tijdens de 34e editie.

In januari zullen ongeveer 1.000 exposanten uit 130 landen deelnemen – waaronder veel marktleiders zoals Tisca Austria, ABC Italia, Javi Home, Rezas, Oriental Weavers, Merinos, Otto Golze, Lalee, Amorim, SwissKrono, MeisterWerke, Design Parquet, Republic, mFLor , Neuhofer, SELIT, Välinge en nog veel meer. Daarnaast biedt Domotex een verscheidenheid aan inspirerende en informatieve speciale displays, die belangrijke impulsen bieden voor de dagelijkse gang van zaken van alle deelnemers. Denk hierbij aan The Green Collection, het Retailers Park en de Mood Spaces ontworpen door Holly Becker . Een bijzonder hoogtepunt van het komende evenement zal Insight Italy zijn. Voor het eerst zal DOMOTEX - Home of Flooring een specifieke landenfocus presenteren, die inzicht biedt in de trends, ontwerpen en innovaties van de Italiaanse tapijt- en vloerindustrie.

Insight Italy: Beleef Italiaanse trends van dichtbij op Domotex 2024
In januari 2024 kunnen bezoekers uitkijken naar de première van het nieuwe Insight-concept. "Heb je je ooit afgevraagd waarom een ​​materiaal, een ontwerp of een specifiek product in het ene land goed wordt ontvangen, maar in een ander land niet echt aanspreekt? Ons Insight-concept gaat deze vragen te lijf door een land tot in detail te leren kennen." legt Sonia Wedell-Castellano uit, waarbij ze de beoogde ambitie van de nieuwe speciale tentoonstelling benadrukt: "We willen exclusieve inzichten bieden in de afzonderlijke markten om onze bezoekers te helpen deze beter te begrijpen en hun weg te vinden in deze markten. Bovendien is de speciale tentoonstelling dient als inspiratiebron en is bedoeld om uitwisseling binnen de gemeenschap te bevorderen."

Wat is Insight Italië?
Met in totaal 600 m² in de hallen 2 en 22 trapt designgericht en creatief Italië het nieuwe concept af. Met bijzondere trendpresentaties van de Italiaanse ontwerper Camilla Bellini en interieurontwerper Gaia Miacola, een tentoonstelling van materiaalexpert Materially, samenwerkingen met interieur- en industriemedia, een gezellige netwerkruimte en inspirerende bijdragen in het Domotex on Stage conferentieprogramma, architecten, interieurontwerpers en inkopers zullen vooral al hun zintuigen moeten gebruiken om Insight Italy te begrijpen.

“Bij Insight Italy richten we ons op het belang van materialen in interieurontwerp. Door bijdragen van ontwerpers en materiaalexperts zoals Materially willen we nieuwe perspectieven en ideeën bieden en de bijdrage van Italië laten zien op het gebied van duurzame tapijten en vloerbedekkingen. bekledingen”, legt Andreas Züge, General Manager Hannover Fairs International GmbH, uit. Dit laatste staat centraal in de tentoonstelling ‘Il cielo in una stanza’ (‘De lucht in een kamer’), waarin Materially de deelnemers meeneemt op een reis door Italiaans onderzoek naar duurzame vloeroplossingen.

Meer informatie:
Domotex
www.domotex.de

Publicatiedatum: