Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Directiewijziging bij Brinker

De huidige directeur Roland Brinker en de aandeelhouders Rene Minkhorst en Rahul Surana, stelden Michael Bonouvrie (50) aan als Managing Director en dragen daarmee - sinds 1 maart 2023 - de dagelijkse leiding van Brinker over. Rene Minkhorst vervult de positie van managing board finance en operations en Roland Brinker blijft werkzaam als managing board R&D new business. Samen vormen zij een driekoppige directie.

Roland Brinker is verheugd met deze stap: “Wij zijn ontzettend trots op ons hard groeiende bedrijf. Het is tijd om team Brinker nog beter in zijn kracht te zetten. Uiteraard blijf ik mij met passie bezighouden met productontwikkeling en het zoeken van goede partners. Michael kenmerkt zich als een energieke en gedreven optimist. Zijn visie op strategie, balans en ondernemerschap hebben we nodig in de cultuur van Brinker. In combinatie met zijn ervaring aan zowel klantzijde, als het vertrouwen dat hij geniet binnen de organisatie geven mij een goed gevoel over de toekomst. Samen met voormalig register accountant Rene Minkhorst achter het stuur van finance en operations kunnen we verder groeien.”

Michael Bonouvrie is reeds drie jaar werkzaam bij Brinker als commercieel manager. In zijn nieuwe rol gaat hij zich focussen op de verdere groei en organisatie van het bedrijf. Onderdeel daarvan zijn de uitbreiding en innovatie in het productportfolio en het centraal stellen van de klant. Met de aanstelling van Michael Bonouvrie zet Brinker in op het zijn én blijven van de stabiele partner voor haar wereldwijde klantportfolio.

Michael Bonouvrie over zijn aanstelling: “Brinker is een inspirerend bedrijf met veel expertise dat keer op keer innoveert om voorop te blijven lopen in ons vakgebied. Samen met een gedreven en ervaren team gaan we ervoor zorgen dat Brinker de betrouwbare specialist is en blijft. Ik kijk ernaar uit om nog meer invulling en sturing te geven aan de weg die wij de afgelopen periode als bedrijf zijn ingeslagen.”

Brinker Nederland is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende partij op het gebied van handgemaakte en machinaal gemaakte vloerkleden uit diverse landen. Brinker levert private label producten aan gerenommeerde bekende woonformules in Europa en heeft ook eigen brands in de markt staan. Daarnaast is het tevens actief in de meubelbranche met een private label en een klein eigen label. Met een joint venture in India is het bedrijf niet alleen een groothandel maar ook fabrikant. Op dit moment bestaat Brinker Holding B.V. uit vier verschillende bedrijven.

Meer informatie:
Brinker
[email protected]
www.brinker.nl

Publicatiedatum: