Speciale boxspring-actie ter ere van het 140-jarig bestaan

Tij keert voor Brabantse beddenmerk Norma

Het is inmiddels alweer een aantal maanden na de rechtszaak die Norma gewonnen heeft. Het tij is inmiddels gekeerd voor de Brabantse bedden- en matrassenproducent. G&G Sales International, handelend onder de naam Diamant Slaapcomfort met de merken Norma en Caresse, is er helemaal klaar voor. "We hebben al veel nieuwe dealers voor Norma Chique kunnen begroeten. Bedrijven die inmiddels zijn ingestapt omdat er geen belemmeringen meer zijn", stelt marketingmanager Michael van Rooij vast.


Het jubileummodel NEW1884 ELEKTRO heeft een trendy design en is leverbaar met een prachtige stof in 4 kleuren. De set is compleet met de Norma 9 zone pockets en een comfortabele topper.

"Ook de nieuwe Norma Timeless wordt enorm goed opgenomen", gaat hij verder. "Waar Norma om bekend staat - en dat al zo'n 140 jaar - wordt gevierd met een jubileummodel: de NEW1884. Het getal is het geboortejaar van Norma. En al die jaren loopt Norma voorop als het gaat om comfort, techniek en design. Deze pluspunten komen ook in de nieuwe Timeless collectie volledig tot uiting. Kortom, met beide collecties zien wij van Norma de toekomst zonnig tegemoet. Samen met onze dealers hopen we weer op het niveau te komen dat bij Norma hoort", zegt Michael van Rooij.

Norma is een van de oudste matrasfabrikanten in Nederland. De oprichting vond plaats in 1884, maar pas in 1950 werd de naam Norma geïntroduceerd. Na diverse malen van eigenaar te zijn verwisseld namen de toenmalige directeur en commercieel directeur het bedrijf in 2012 over van het concern Steinhoff International. In 2015 ging Norma failliet en werd het overgenomen door Napco Beds. Deze ging op haar beurt in september 2018 failliet en daarna bleef het lange tijd stil. Met de komst van de nieuwe eigenaar Maarten van der Linden in 2019 kwam het merk Norma weer terug op de markt. Vier jaar later staat er een goedlopende, deels nieuwe collectie die inmiddels door een 40-tal dealers in den lande wordt verkocht.

Ter ere van het 140-jarig bestaan en omdat Meubelbeurs Brussel voor de deur staat, houdt Norma voor retailers c.q. dealers een speciale boxspring-actie. Voor meer informatie, klik hier.

Meer informatie:
Norma
Nijverheidsweg 4
5705 BN Helmond
info@norma.nl
www.norma.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.