Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Headlam komt met 'hagelnieuwe catchy collectie vinylvloeren'

Headlam lanceert een compleet nieuwe collectie vinylvloeren maar wel met de vertrouwde voordelen als: eenvoudig te leggen, budgetvriendelijk én waterbestendig. De collectie vinylvloeren is uitgebreid met maar liefst vier collecties: Navajo, Saffier, Woodstock en Woodland.

"Elk met hun eigen trendy kleurenpaletten en fraaie dessins, waaronder ook het populaire visgraatpatroon. Stuk voor stuk opvallende eyecatchers", aldus groothandel Headlam.



Navajo
De Navajo-collectie is beschikbaar in zes houtkleuren en twee realistische tegelmotieven. Deze vloeren bieden niet alleen een eigentijdse uitstraling voor het interieur, maar zijn ook praktisch en onderhoudsvriendelijk.

Saffier
De Saffier-collectie bestaat uit vier houtkleuren, twee realistische tegelmotieven en twee eigentijdse granietpatronen.



Woodstock
De Woodstock-collectie sluit aan op de visgraatvloertrend. Met acht moderne houtkleuren, waarvan vier met een visgraatpatroon, biedt deze collectie de tijdloze elegantie van visgraat, gecombineerd het gemak in onderhoud.

Woodland
Of je nu op zoek bent naar een warme, rustieke uitstraling of een eigentijdse en strakke stijl, de Woodland-collectie heeft een geschikte houtkleur voor het project. Verkrijgbaar in zeven houtkleuren.

Meer informatie:
Headlam
Bettinkhorst 4
7207 BP Zutphen
+31 (0)575-581822
[email protected]
www.headlam.nl

Publicatiedatum: