Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Elegant 'Mercato' schittert in de tentoonstelling: 'De Vrouwen van Paleis Soestdijk'

Blok by Carina`s majestueuze ontwerp ´Mercato’ in samenwerking met art director Maarten Spruyt is vanaf nu te bewonderen op de najaarsexpositie: ‘De Vrouwen van Paleis Soestdijk’.

Voor ‘Mercato’ is gebruikgemaakt van duurzame materialen. De bogen zijn gemaakt van Metalleido van de Italiaanse fabrikant Abet Laminati. Metalleido is een duurzame constructieplaat van aluminium-honingraat en glasvezel epoxy. Dit materiaal brengt extreme lichtheid en buitengewone sterkte met zich mee. Deze constructieplaat is afgewerkt met decoratief plaatmateriaal van Arpa Industriale. De bijpassende kast en tafel zijn gemaakt van lisocore® van fabrikant Pyrus Panels. lisocore® bestaat uit minstens twee dunne MDF-deklagen die met elkaar verbonden zijn door een driedimensionale geperste kernstructuur. Ook lisocore® is een hoogwaardig, lichtgewicht, sterk en duurzaam plaatmateriaal.

Meer informatie:
Blok Plaatmateriaal
www.blokplaatmateriaal.nl

Publicatiedatum: