Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Waarom voor laminaat visgraat kiezen?

Visgraatvloeren zijn tijdloze symbolen van elegantie in interieurdesign. "Daarom presenteren we graag onze Chateau Herringbone collectie - 8 kleuren om uit te kiezen", stelt groothandel Headlam in een mailing. "Of je nu de voorkeur geeft aan traditioneel eiken of een moderne grijstint, er is altijd een kleur die bij jouw stijl past. Waarom voor laminaat visgraat kiezen?"

Tijdloze schoonheid & moderne duurzaamheid
"De laminaatvloeren in visgraatpatroon combineren de tijdloze schoonheid van hout met moderne duurzaamheid. Met de Authentic Embossed structuren, benadrukken we de houtachtige uitstraling, waardoor elke plank een realistisch karakter krijgt dat het natuurlijke materiaal eer aandoet.

Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over verkleuring dankzij de uitstekende lichtbestendigheid. Zelfs niet bij langdurige blootstelling aan zonlicht! Zo behoudt je vloer zijn prachtige kleur en uitstraling, ongeacht de omstandigheden."

20 jaar duurzaamheid gegarandeerd
"De laminaatvloeren zijn ontworpen om lang mee te gaan en zijn gedekt door een garantie van maar liefst 20 jaar. Dat betekent dat je niet alleen kunt genieten van een prachtige vloer, maar ook gemoedsrust hebt over de levensduur ervan."

Een vloer voor actieve huishoudens
"Dankzij hun AC5-classificatie zijn deze vloeren perfect geschikt voor intensief gebruik in huiselijke omgevingen. Ze zijn bestand tegen stoten en kunnen zonder problemen de dagelijkse slijtage doorstaan die een druk huishouden met zich meebrengt.

En dat is nog niet alles – ze bieden ook bescherming tegen microkrassen en bevorderen een schone en gezonde leefomgeving. Wil jij weten hoe? Kijk dan hier.

Meer informatie:
Headlam
Bettinkhorst 4
7207 BP Zutphen
+31 (0)575-581822
[email protected]
www.headlam.nl

Publicatiedatum: