Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groene bloempot, gemaakt met gerecycled kunstgras

De bloempotten uit de nieuwe ‘Made with’ collectie van Capi zijn gemaakt met een specifieke gerecyclede reststroom. Er zijn drie varianten: kunstgras, houtzaagsel en textiel. Restmaterialen krijgen zo een nieuwe bestemming en bepalen ook de kleur. Zo haal je met de frisgroene pot, gemaakt met kunstgras, letterlijk en figuurlijk een milieuvriendelijk stukje groen in huis.

De beige ‘Made with’ pot is gemaakt met zaagsel en de zwarte met gerecycled textiel: oude kleding hoeft niet verbrand te worden, maar krijgt een nieuw leven. Op deze manier laat elke eco-vriendelijke bloempot met zijn kleur de oorsprong zien. Het design van de lichtgewicht Groove potten is geïnspireerd op de natuurlijke groeven in stenen en bergen als eerbetoon aan de wonderen van de natuur.Levenslange garantie
De Capi-potten zijn vorst-, breuk- en uv-bestendig en 100% recyclebaar. Ze hebben een levenslange garantie wat ze extra duurzaam maakt. Capi wil zoveel mogelijk voorkomen dat mensen een pot kopen, deze een paar jaar gebruiken en daarna weggooien om een ​​nieuwe te kopen. Dankzij het tijdloze karakter van de bloempotten blijven ze sowieso altijd te mooi om weg te gooien.De ‘Made with’ bloempotten zijn 100% waterdicht en daardoor uitstekend geschikt voor in huis of op kantoor. Boor een gaatje in de bodem en ze zijn ook voor buitengebruik geschikt, in de tuin of op balkon. Met deze collectie om je heen maak je een statement van hergebruik, duurzaamheid en esthetiek. En geniet je van mooie potten met een eigen verhaal voor een betere wereld.

Meer informatie:
Capi Europe BV
Asteriastraat 17-19
5047 RM Tilburg
+31 13 511 50 50
[email protected]
www.capi-europe.com

Publicatiedatum: