Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

F. Ball weer verkozen tot Beste Vloerlijmfabrikant

De Britse fabrikant van egalines en vloerlijmen F. Ball won onlangs wederom de felbegeerde prijs in de Engelse vloerenbranche. Ieder jaar vraagt de branchevereniging voor vloerenprofessionals, De Contract Flooring Association, de lezers van hun magazine om hun favoriete merk en product kenbaar te maken. Ook dit jaar kreeg F. Ball weer de meeste stemmen voor onder andere de categorie Beste Vloerlijmfabrikant. Een onderscheiding die het bedrijf al sinds 1997 elk jaar in ontvangst neemt.

Sales Director Darren Kenyon over de onderscheiding: “De prijswinnaar wordt gekozen door de mensen die onze producten gebruiken. Alleen al om die reden zijn we er super trots op Beste Vloerlijmfabrikant in het Verenigd Koninkrijk te zjin. Hartelijk dank aan iedereen die op ons stemde. We blijven ons toeleggen op het produceren van eersteklas producten voor vloerinstallaties, en het ondersteunen van vloerenexperts.”


F. Ball heeft zeven prijzen gewonnen, waaronder 'Lijmproducent van het Jaar' en 'Beste Gebruik van Digitaal', bij de CFJ Flooring Industry Awards 2023.

De prijs zegt veel over zowel het assortiment als de kwaliteit van de vloerlijmen van F. Ball. Naast lijmen voor tapijt, tapijttegels, pvc/vinyl, linoleum, hout en laminaat biedt het assortiment ook gespecialiseerde producten. Bijvoorbeeld pvc/vinyl-lijmen voor ruimtes met hoge raampartijen die onderhevig zijn aan temperatuurschommelingen, vochtbestendige heavy-duty vloerlijmen, en drukgevoelige lijmen waarbij je na het leggen de droogtijd niet hoeft af te wachten en de vloer direct in gebruik kunt nemen.

F. Ball investeert veel in research en development. Om het assortiment te verbeteren, en vloerenexperts te helpen aan de steeds hogere verwachtingen van de klant te voldoen. De laboratoria op het hoofdkantoor in Engeland zijn in eigen beheer. Een team van wetenschappers werkt continue aan producten, specifiek voor de professionele vloerenstoffeerder, die zowel gebruiksvriendelijk als tijdsbesparend zijn.

Bovendien publiceert het bedrijf de Aanbevolen Lijm Gids (RAG ®), het naslagwerk waarmee je snel kunt nakijken welk vloerlijm het meest geschikt is voor welke vloerafwerking. Ieder lijmadvies en de resulterende lijmhechting draagt F. Ball garantie. Voor de levensduur van de vloerinstallatie, zolang het advies wat betreft vloervoorbereiding en het verwerken van de producten is opgevolgd.

Meer informatie:
F. Ball
Bob van Wort (Sales Manager Benelux)
06-8281 2840
[email protected]
www.f-ball.com

Publicatiedatum: