Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Britte Marcus: 'Mijn stijl is sober chic'

Het inrichten van je interieur kan een behoorlijke uitdaging zijn. Het omvat alles, van het kiezen van de juiste materialen en het doordacht indelen van de ruimte tot het begeleiden van een volledige renovatie of verbouwing. Britte Marcus houdt zich hier dagelijks mee bezig als interieurontwerpster. In een interview met nieuwsplatform Amstelveenz licht ze haar persoonlijke stijl toe.



Britte's ontwerpstijl kan het best worden omschreven als 'sober chic'. "Ik geef de voorkeur aan warme tinten en neem bijvoorbeeld het plafond mee in de kleurkeuze om een intieme sfeer te creƫren. Wit is lang niet de enige optie. Bovendien werk ik graag met minder maar grotere meubels in een ruimte, voor een rustige uitstraling. Daarnaast ben ik een enorme fan van wandbekleding; dat geeft meteen een luxe gevoel. Voor mij ligt de uitdaging in het spelen met diverse texturen. Juist door die texturen ontstaat een intrigerend effect, waardoor het geheel uniek en verrassend wordt."

Lees hier het complete interview.

Meer informatie:
Britte Marcus
www.brittemarcus.nl

Publicatiedatum: