InCoDa levert Unilin Flooring Nederland 110 aanmeldingen op voor nieuwe recycleprogramma

Van zondag 24 tot en met dinsdag 26 september vond de vakbeurs InCoDa plaats in de Evenementenhal Gorinchem. Deze editie had bijna 6400 bezoekers.

Quick-Step was voor het eerst met een eigen stand van 100M2 aanwezig en blikt terug op een geslaagde beurs. De Alpha PVC collectie werd goed ontvangen en Fabio Jakobsen bracht een bezoek aan de stand om 25 jaar sponsorschap van de wielerploeg te vieren.Daarnaast zijn er meer dan 110 aanmeldingen voor Unilin Recover gerealiseerd: het nieuwe recycleprogramma van Unilin Flooring Nederland dat tijdens InCoDa werd gelanceerd. Unilin Recover is een proces waarbij oude PVC vloeren volledig worden gerecycled tot een nieuwe PVC click-vloer. Unilin gaat verder dan alleen het recyclen van snijverlies.Unilin recycleert eveneens gebruikte click-PVC, en geeft PVC vloeren zo een tweede leven. Dit geldt niet alleen voor PVC vloeren van Unilin, maar voor alle PVC click- vloeren in Nederland.Meer informatie:
Quick-Step
www.quick-step.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.