Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'COREtec Floors kon rekenen op heel wat belangstelling op vt wonen&design beurs'

"Populariteit van de visgraatvloeren in Nederland trekt verder naar de buurlanden"

Het team van COREtecĀ® Floors kijkt tevreden terug op de vt wonen&design beurs, die van 3 t/m 8 oktober in Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen plaatsvond. Volgens een woordvoerder kreeg de collectie van het vloerenbedrijf heel wat belangstelling.

Op de consumentenbeurs kwam de nieuwe COREtec Naturals collectie uitgebreid aan bod. "De Naturals, zoals de naam het aangeeft, is een selectie van Scandinavische heel natuurlijke decoren volledig ontworpen door ons design team in Belgie. Uiteraard is COREtec XL-end, de 210cm unieke lange plank met een dikte van 15mm toch wel het paradepaardje van de afgelopen beurs. COREtec Xl-end is beschikbaar in 7 sublieme eik decoren. VT Wonen is een begrip in Nederland. Heel wat consumenten laten zich hierdoor inspireren.""De populariteit van de visgraatvloeren in Nederland trekt verder naar de buurlanden. COREtec speelt hier op in met een enorme verscheidenheid aan maten en kleuren. We zien ook de vraag naar meer donkere en zwarte vloeren stijgen. In onze nieuwe collecties komen die uitgebreid aan bod", aldus de woordvoerder van COREtec Floors.

Meer informatie:
COREtec Floors
www.coretecfloors.com

Publicatiedatum: