Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ann Matthys stopt gedwongen met meubelwinkel die al 47 jaar bestaat

Onlangs heeft Ann Matthys (55) aangekondigd te stoppen met haar woonwinkel Interior Gent die al 47 jaar bestaat. "Tot mijn zeer grote spijt moet ik jullie meedelen dat ik om gezondheidsredenen beslist heb mijn prachtige winkel na 10 jaar stop te zetten. En dit per eind februari 2024", deelt ze op Facebook.De afgelopen maanden heeft het team gezocht naar iemand die het bedrijf over wilt nemen, maar deze is niet gevonden. "Niettegenstaande volledig gezond verklaard te zijn, is mijn energie en kracht niet meer hetzelfde als voor de behandelingen. Daarom heb ik gekozen anders te gaan leven en na de sluiting enkele maanden verlof te nemen en te herbronnen. Daarna wil ik graag terug al interieurarchitecte aan de slag, maar aan een ander tempo."

Ann vervolgt: "Bij deze wil ik nogmaals mijn fantastische medewerkers bedanken voor hun inzet en trouw de afgelopen jaren. We hebben samen de mooiste ontwerpen en plaatsingen gedaan. Ook jullie, onze klanten die ik zo graag heb geholpen en geadviseerd bij het maken van soms moeilijke keuzes rond houtsoorten, materialen en kleuren. Ik ga jullie missen."

Meer informatie:
Interior
Brabantdam 173
9000 Gent
+32 9 223 37 07
www.interior-gent.be

Publicatiedatum: