Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Molteni&C opent nieuwste flagship store

Molteni&C opent zijn nieuwste flagship store in Frankfurt, wat het snelle groeiproces van het merk in het hedendaagse designlandschap van de Europese markt laat zien.

De Flagship Store is geopend in samenwerking met Braum, een familiebedrijf dat al vier generaties lang geworteld is in het Bad Homburg-gebied sinds 1903. Marcus Braum, die al meer dan twintig jaar met Molteni&C samenwerkt, bekroont de langdurige samenwerking met het toonaangevende Italiaanse meubelbedrijf met de opening van een monobrand flagship store.

De Molteni&C flagship store is gevestigd in het exclusieve Taunusturm-complex, een toplocatie met twee gebouwen: een 170 meter hoge wolkenkrabber en een 63 meter hoog residentieel gebouw. Gelegen in het hart van het financiële district van de stad, geniet de winkel van dynamiek en de bruisende variëteit van het stadsleven en biedt het uitstekende culturele mogelijkheden. De gebouwen, ontworpen door architectenbureau Gruber + Kleine-Kraneburg, staan op de hoek van Neue Mainzer Str. en Taunustor, nabij Goethe-Platz, bekend om zijn aanwezigheid van luxe merken.

De 450 vierkante meter grote winkel, met zijn ramen van vloer tot plafond, strekt zich uit over twee niveaus in een gastvrije en harmonieuze ruimte, waarlangs de voorstellen van Molteni&C, gecreëerd door hun samenwerkingen met de meest prestigieuze internationale architectuur- en ontwerpbureaus, op kunstige wijze een inspirerende thuisomgeving creëren.

Door natuurlijk licht te combineren met de schittering van LED-verlichting, met travertijnen betegelde vloeren en de warme tinten van textuurwanden en metallic verven, benadrukt de ruimte de luxueuze kwaliteit van de keukens, boekenplanken, kasten, banken en meubelcollecties van Molteni&C. De flagship store biedt een uitnodigende en hoogwaardige omgeving waar klanten de gelegenheid hebben om de prachtige meubelstukken van Molteni&C te ontdekken en te ervaren.

Dit nieuwe flagship store in Frankfurt belichaamt de voortdurende expansie van Molteni&C en de sterke samenwerking met de familie Braum, die de erfenis van uitmuntendheid en vakmanschap voortzet. De locatie in het hart van de stad, de indrukwekkende architectuur en de zorgvuldig ontworpen ruimte maken dit tot een bestemming voor liefhebbers van hedendaags design en hoogwaardige meubels. Frankfurt kan nu trots zijn op deze nieuwe toevoeging aan zijn bloeiende designscene, en het belooft een inspirerende plek te worden voor diegenen die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit in hun interieur. Molteni&C blijft een sterk merk in de wereld van hedendaags design, en de opening van deze Flagship Store is een tastbaar bewijs van hun voortdurende toewijding aan innovatie en excellentie in meubelontwerp.

Meer informatie:
Molteni&C
www.molteni.it

Publicatiedatum: