Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tijdens DDW23 dineren aan de langste tafel in de werkplaats van Piet Hein Eek

Op vrijdag 27 oktober en zaterdag 28 oktober kunnen bezoekers van de Dutch Design Week (DDW) in de werkplaats van Piet Hein Eek dineren aan de langste tafel van Eindhoven. Een avond vol lekker eten en entertainment staat hen te wachten."Dineren in het hart van het 'slow-design' walhalla van de Piet Hein Eek campus. Dit is waar ‘the magic happens’. Een 60 meter lange tafel - in vol ornaat gedekt - strekt zich diagonaal uit over de volle lengte van de werkplaats-slash-fabriek waar de uitzonderlijk eenvoudige meubels het hele jaar door, dag in dag uit, worden geproduceerd", laat Piet Hein Eek weten in een persbericht.

Bezoekers genieten van een avondvullende conceptuele design ervaring. Bij het vorige lange tafel diner in de werkplaats met Sergio Herman eindigden de gasten dronken van plezier dansend op de muziek van een toevalligheids DJ op de tafel. "Dit keer zorgen chef Erling en Merlijn Amaro voor geweldig eten en we zorgen ook voor fantastische live muziek en een niet-toevallige DJ. We zijn achter de schermen druk bezig met het regelen van de entertainment voor deze twee avonden", besluit Piet Hein Eek.

Wanneer: Vrijdag 27 oktober en zaterdag 28 oktober
Aanvang: 18.00 uur
Prijs: €175,- per persoon voor vijf gangen, inclusief drinken

Meer informatie:
Piet Hein Eek werkplaats
Halvemaanstraat 30
5651 BP Eindhoven
www.pietheineek.nl

Publicatiedatum: