Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tijdens de huisshow in het Leolux Experience Center

Pode showt nieuwe meubels en karpet

Drie nieuwe producten presenteerde Pode tijdens de huisshow van 11-13 september in het Leolux Experience Center: bankenprogramma Tweak, salontafel Flowy en het Warp karpet.

Tweak
Tweak-designer Roderick Vos zegt over zijn nieuwste Pode-ontwerp: ‘Tweak is een supercompleet programma. Het meest complete tot nu toe. Met banken en aanbouwelementen die eindeloos combineren mogelijk maken. En een aantal van die elementen is heel bijzonder, zoals de 45-gradenhoek waarmee je organische, rondere opstellingen bouwt. De subtiele details, zoals het kneepje op de hoeken en de bolling op de armen zorgen dat de stoffeerders van Pode hun vakmanschap helemaal op Tweak kunnen uitleven. Wat ik zelf heel mooi vind, zijn de speciaal voor Tweak ontwikkelde voetjes en het stoffeerdetail op de zijkanten van de rugkussens. Tweak blijft je verrassen!’

Flowy
Zoals de naam al doet vermoeden is deze tafel herkenbaar aan zijn vloeiende lijnen. Dit ontwerp van het Spaanse Yonoh Studio bestaat uit een stalen voet en twee tafelbladen die elkaar deels overlappen. Daardoor ontstaat een speelse geometrie. De tafelbladen worden uitgevoerd in eiken, keramiek en lak. En ook voor de voet is de keuze enorm, in lak of in poedercoat.



Warp
Het karpet Warp van designer Claire Vos maakt het nieuws van Pode compleet. Dit vlakke jacquard geweven wollen karpet, speelt een perspectivisch spel met kleurtonen en lijnen. Warp is leverbaar in twee kleurstellingen en twee maten.

Over Pode
Pode is de kleurrijke lifestyle-brand van de Leolux Furniture Group. De artdirection voor dit merk is sinds 2016 in handen van Claire en Roderick Vos, additionele ontwerpen komen van designers als Yonoh (Spanje), Federica Biasi (Italië) en Meike Harde (D). Alle producten worden op bestelling geproduceerd bij Leolux (Venlo), met hoogwaardige materialen en productiemethoden. Pode valt op door zijn eigenzinnige fotografie en grafische vormgeving en is sinds de oprichting in 2008 internationaal snel gegroeid. In Nederland zijn er zo’n 100 interieurspecialisten die Pode aanbieden. De volledige collectie is te zien in het Leolux Experience Center in Breukelen.

Pode
www.pode.eu

Publicatiedatum: