Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van zondag 24 t/m dinsdag 26 september

Ruim 200 merken maken zich op voor InCoDa

Vanaf aanstaande zondag 24 tot en met dinsdag 26 september kun je tijdens InCoDa 2023 bij ruim 200 prominente merken de nieuwste collecties en aankomende trends spotten in prachtige showrooms. Van raamdecoratie, vloeren, wandbekleding, stoffering tot akoestiek, parket, meubelstoffen, verf en nog meer.


Nog niet geregistreerd voor InCoDa? Dan kan via deze link.

Ontmoet de personen achterde merken
Spreek tijdens InCoDa de personen achter ruim 200 vertegenwoordigde merken. Waaronder Aldeco, Arte – HookedOnWalls, A.S. Création, B&C Raamdecoratie, Bart Brugman, BD Line, BerryAlloc, Belakos, Carpetlinq, Casal, Casamance, Clarke & Clarke, Cole & Son, COREtec, Dersimo, Designflooring by Textiles & More, Dutch Wallcoverings, Forest, Gerflor, Masureel, Guëll Lamadrid, Indivipro, Inside Blinds, Interstil, Koninklijke Peitsman, Lieverdink, Little Greene, Morris & Co., MUBLO, Nature Deco, Quick-Step, Sanderson, Stuccopuro, Wallmakers en Zofanny (verf).

Bekijk hier de complete merkenlijst.

Op InCoDa vind je de experts die je ondersteunen in het blijven inspireren van je klanten. Daarnaast valt er veel te beleven aankomende editie, je beleeft op InCoDa's Interieur Festival veel inspiratie met elke dag een trendforecast, masterclasses, een compleet ingericht Tiny House en twee stijlkamers.
Het merk Morris & Co. van Sanderson Design Group organiseert elke dag workshops waarin je het erfgoed van het stencilen van behang ervaart en je eigen creatie mee kunt nemen als souvenir.

Daarnaast zie je jong en gerenommeerd talent in actie op de Nederlandse Kampioenschappen Woning- en Projectstofferen en Parketleggen en kun je jouw professionele vaardigheden een flinke boost geven tijdens de dagelijkse trainingen van Benno Broen en Informatiecentrum Parket en Vloerverwarming.Trendlezingen en masterclasses
Er zijn ook diverse masterclasses en elke dag een trendlezing. Op zondag zal Anna Hutten van INretail de aankomende woontrends 2024 presenteren. Op maandag verzorgt Hilde Francq (Francq Colors) een trend- en kleurlezing en op dezelfde dag biedt Ronny de Vylder, voormalig Senior Specialist Visual van de Bijenkorf, veel inspiratie om je winkel uniek en vol beleving te presenteren. De dinsdag heeft een speciaal programma voor de interieurarchitect, met interieurarchitectenbureau Beekmans Design, een live podcast over traprenovatie met Vloeren Business Magazine en een visuele trendforecast 2024/2025 van ontwerpster Milou Ket. Bekijk hier het volledige programma.TINY House
Midden op het vakevent is er een centraal plein, waar veel zal gebeuren. Zo is er een compleet ingericht Tiny House, dat ontworpen is door interieurarchitectenbureau Beekmans Design (BNI-lid)en gebouwd door Precofab. Samen met Allure kasten op maat, Bailey Electric & Electronics, BerryAlloc, Casadeco, Caselio, Elti, Exclusive Decor, Graham & Brown, Interfloor Tapijt BV, Kisch & Zonen (meubelbeslag), LAUFEN (sanitair), Masureel, Rubio Monocoat, The Mosaic Factory en verschillende interieurbouwers gaan we het gesprek aan over klein wonen, de diverse problemen in de woningmarkt en hoe wonen kan verbinden.

Het is de visie van Saskia Beekmans op Tiny Living. Zij creëert impactvolle ruimtes die de wereld mooier maken en mensen met elkaar verbinden. Het gaat om de essentie van leven en het samensmelten van gevoel en functionaliteit. Saskia zal ook twee masterclasses verzorgen over dit onderwerp.Stijlkamers
De slaapkamer wordt ingericht in samenwerking met Beddinghouse, ELTi, Handelsonderneming Heditex | Bodiax en Qurails. Daarnaast is er ook nog een woonkamer te bewonderen waar onder andere mFLOR een prachtige vloer gaat neerleggen, Eijffinger de wand prachtig aankleedt en een topmeubelmerk de nodige inspiratie op het gebied van meubels biedt.

Ambacht in een wereld van design
Op InCoDa komen design en ambacht in harmonie samen op verschillende punten. Het Hout- en Meubileringscollege (HMC) krijgt een apart podium waarin 10 inspirerende projecten van leerlingen getoond worden, waaronder ook voorbeelden van herstoffering van meubelen. Ook mooie voorbeelden van echt vakmanschap.

In samenwerking met het merk Morris & Co. van Sanderson Design Group geeft Sales manager Herma van Solkema elke dag workshops. Tijdens de workshops werk je met de materialen van het merk dat een geschiedenis heeft dat startte in 1861. Ervaar live het stencilen van behang en neem je eigen creatie mee als souvenir.

Uiteraard is er in deze editie van InCoDa ook volop aandacht voor het vakmanschap. Zowel het Nederlands Kampioenschappen Parketleggen (NKP) als het Nederlands Kampioenschap Woning- en Projectstofferen zullen tijdens de hele beurs actief zijn. Zo is er zondag een wedstrijd parketleggen voor kinderen en een demonstratie van traprenovatie. Op dinsdag wordt er tevens een challenge voor VMBO leerlingen georganiseerd om ook toekomstige vakmensen te interesseren om voor het mooie vak van Interieurvakman te kiezen.

Tevens is er een demoplein van het informatiecentrum Parket & Vloerverwarming, waar Benno Broen praktische trainingen worden geeft over ondervloeren en parket in combinatie met vloerverwarming. En het ambacht kan ook live ervaren worden door het bedrijf Morris & Co. dat elke dag een workshop geeft over het stempelen van behang.Kortom, alles om jouw winkel of ontwerpen nog succesvoller te maken onder het genot van gratis verzorgde catering. Registreren voor InCoDa kan via deze link.

Meer informatie:
Interieur Collectie Dagen (InCoDa)
www.interieurcollectiedagen.nl

Publicatiedatum: