Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Voelbare elegantie met de Authentic Parva Oak XL'

mFLOR komt met extra grote 'walvisgraat'

Op de Interieur Collectie Dagen (InCoDa) introduceert mFLOR International een toevoeging aan haar uitgebreide assortiment PVC visgraatvloeren; de Authentic Parva Oak XL. De XL-stroken zijn circa 25% groter dan de vertrouwde mFLOR Parva visgraat-collecties, en valt daarmee onder de noemer 'walvisgraat'.Daarnaast heeft de nieuwe Authentic Parva Oak XL een extra touch, namelijk de Natural Touch ‘in register embossing’; een samenspel tussen de oppervlaktestructuur (embossing) en het dessin. De volledige textuur, dus elke groef, knoest en nerf van het houtpatroon, voel en zie je een-op-een terug in de structuur van de vloer.

Door het verfijnde legpatroon staan visgraatvloeren voor luxe en elegantie en de Natural Touch voegt daar een extra dimensie van authenticiteit toe en laat je de schoonheid van echt hout ervaren zonder concessies te doen aan duurzaamheid en onderhoudsgemak. De Authentic Parva Oak XL biedt een modern alternatief voor zij die een statement willen maken in hun interieur.Bekende kleuren
De zes kleuren en het dessin van de Authentic Parva Oak XL zijn bekend van onder meer de mFLOR Authentic Oak XL (grote stroken) en de Parva Oak Chevron (Hongaarse en Weense punt) collecties. Of je nu kiest voor de klassieke eikenhouttinten, een meer vergrijsde of juist een warme roodbruine variant, deze XL-visgraat is in iedere kleur een blikvanger in het interieur.

De extra grote Authentic Parva Oak XL visgraat is ook verkrijgbaar als normale visgraat (Parva Oak), in chevronstroken (Parva Oak Chevron, voor installatie in Hongaarse of Weense punt) en als extra lange stroken (Authentic Oak XL). Daarnaast is de serie ook verkrijgbaar als Solcora Oak, met stroken van 7,0 mm dik, voorzien van een ijzersterke klikverbinding en een 2 mm dikke, geluiddempende ondervloer.

Meer informatie:
mFLOR
www.mflor.com

Publicatiedatum: