Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Succesvolle prelaunch Matahari collectie voor Mark Timo

Afgelopen donderdag (14 september) was de officiële kick off van de collectie Matahari tijdens GLUE en dit werd bij studio 23:23 goed gevierd. Curator Wisse Trooster eindigde zijn openingsspeech met de onthulling van het eerste vloerkleed ontworpen door Mark Timo.


Fotografie door LyanneArt.

Iedereen stond klaar om dit moment vast te leggen en er werd enthousiast gereageerd op dit eerste minimalistische maar elegante ontwerp. De naam van de collectie is Matahari, wat zon in het Indonesisch betekent. Een mooie verbinding naar Bali waar het idee van de collectie is ontstaan en Mark Timo’s Indonesische roots.Ook de dagen erna werd studio 23:23 opgericht door Carmen Heuvelmans en Sanders Schram waar nog 20 andere inspirerende designers hun werk tentoon stelden druk bezocht. Als grote verassing liep de bekende ontwerper Kelly Wearstler op zaterdag de studio binnen om naar de ontwerpen te kijken van o.a. Lucas Zito, Pepijn Fabius Clovis, Marie Marie, Novel Grey, Coen Derickx & Sam Griffiths.De hele vloerkledencollectie die in samenwerking met MOMO Rugs tot stand is gekomen zal op woensdag 18 oktober feestelijk gelanceerd worden op een mooie locatie in Amsterdam.

Meer informatie:
Studio Mark Timo
www.studiomarktimo.com

Publicatiedatum: