Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Prelaunch vloerkledencollectie MOMO Rugs X Mark Timo bij Studio 23:23

Tijdens GLUE Amsterdam, dat gisteren 14 september van start is gegaan, kunnen bezoekers een voorproefje krijgen van de vloerkledencollectie 'matahari' van Mark Timo. De collectie is een samenwerking met MOMO Rugs. Donderdagavond was de prelaunch bij Studio 23:23 op de Keizersgracht.


Mark Timo. Foto: Studio Evoque.

MOMO Rugs X Mark Timo bij GLUE Amsterdam
De naam van de collectie is matahari, wat zon betekent. Tijdens GLUE, het designweekend in Amsterdam, is een prelaunch van één van de vloerkleden uit deze collectie. Het vloerkleed van Mark Timo zal het hele GLUE weekend van 14 tot en met 17 september te zien bij deze HUB op de Keizergracht 651. De hele vloerkledencollectie zal op woensdag 18 oktober feestelijk gelanceerd worden op een mooie locatie in Amsterdam.

​Studio 23:23 is dit weekend een GLUE Hub
Studio 23:23 is de ontwerpstudio van de oprichters Carmen Heuvelmans en Sanders Schram. Studio 23:23 organiseert een pop-up galerie tijdens GLUE in hun woning aan de Keizersgracht. Vanaf het moment van binnenkomst bij deze GLUE Hub in de garage waan je jezelf in een oase van design en kunst. Het hele huis is ingericht met het werk van de deelnemers.

Via de garage ga je door de hal naar de woonkamer waarna je in de kleedkamer, badkamer en slaapkamer nog meer inspirerend werk kan ontdekken. Gecureerd door Studio 23:23 in samenwerking met Wisse Trooster. Met onder andere Pepijn Fabius Clovis, Lucas Zito, Sam Griffiths, i-did, Halle Design, Marie Marie, Artifort, Coen Derickx, Emma Winkler Prins en Beton Lab.

Meer informatie:
Studio Mark Timo
www.studiomarktimo.com

Publicatiedatum: