Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Markt snakt naar hoogwaardig textiel, de honger is groot"

Succesvolle deelname Vlaamse textielbedrijven aan vakbeurs Index Saudi Arabia

Afgelopen dagen hebben negen lidbedrijven van Fedustria deelgenomen aan de vakbeurs Index Saudi Arabia. Een mondiaal evenement dat het nieuwste en breedste aanbod van (interieur)textiel, -design en meubel laat zien, allemaal onder één dak.De deelnemers, die exposeerden op een Belgisch paviljoen, kijken met een goed gevoel terug op de beurs. "Index was een zeer druk bezochte beurs. Vooral gericht op hospitality en contractmarkt", legt Daphne Renier (productmanager bij Fedustria) uit. "Saoedi-Arabië snakt naar hoogwaardig textiel en de honger is groot. Naar alle waarschijnlijkheid zal er terug een deelname zijn in 2024.

Eerder liet de beroepsvereniging van bedrijven uit de textiel-, hout- en meubelindustrie al weten dat het land een groeimarkt is. "Er zijn tal van opportuniteiten in het licht van de nieuwe koers die het land vaart: met het project Vision2030 om de economie te diversifiëren en te intensifiëren zijn er heel wat opportuniteiten voor de (textiel) sectoren."

Op INDEX Saudi Arabia waren onder andere VERBATEX, Lava Textiles, Slots Pure Textiles, DC CARPETS, Louis Depoortere, Roolf-Living, Umbrosa NV, Heatsail en Stolz te bezoeken.

Meer informatie:
Fedustria
www.fedustria.be