Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cotap introduceert stylistenplatform voor samenwerking interieurprofessionals en dealers

Cotap, leverancier van vloeren, lanceert Vloerstylist. Dit is een vernieuwend initiatief dat interieurprofessionals en woninginrichters bij elkaar brengt. Vloerstylist is het Nederlandse stylistenplatform van Cotap, waarbij interieurprofessionals nieuwe consumenten naar de winkels brengen en dealers de consumenten een extra service kunnen bieden: een persoonlijk interieuradvies door een interieurprofessional. Cotap start met het koppelen van Vloerstylist aan haar eigen merken Ambiant en Floorlife en breidt dit later verder uit. Dankzij dit platform kunnen interieurprofessionals gebruik maken van een breed en bekend vloeren assortiment en kan Cotap haar dealers een extra dienst aanbieden om consumenten optimaal te kunnen bedienen.Vloerstylist vormt een nieuw platform waar creativiteit en conceptueel denken van interieurprofessionals worden gekoppeld aan de kennis en expertise van Cotap dealers. Door creativiteit en vloerenkennis te bundelen, profiteren zowel interieurprofessionals als woninginrichters van deze samenwerking. Naast het faciliteren van deze unieke samenwerking zal Cotap de aangesloten interieurprofessionals uitgebreid ondersteunen met onder andere product- en kennistrainingen, de laatste woontrends en innovaties. Daarnaast biedt Cotap een stalenvoorziening aan die specifiek gericht is op de interieurprofessionals.

Op donderdag 14 september organiseert Cotap een speciale Vloerstylist dag voor interieurprofessionals op de eventlocatie van de Incotap dealerdagen in Zwolle. Een deel van deze locatie is omgebouwd tot dynamische beursvloer waar interieurprofessionals de gelegenheid krijgen om kennis te maken met Vloerstylist, de producten en innovaties en om in contact te komen met andere professionals uit de branche. Daarnaast zullen diverse sprekers de interieurprofessionals meenemen in de wereld van interieur, woontrends, duurzaamheid en kennis over vloeren.

Meer informatie:
Vloerstylist
www.vloerstylist.nl

Publicatiedatum: