Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Umo Art & Design kondigt eigen collectie kunstcollectief aan

Ondanks het feit dat hij herstellende is van een hernia, heeft Maurits Pit van Umo Art & Design de afgelopen maanden niet stilgezeten. Samen met zijn team is hij zijn eigen kunstcollectief gestart, de Umo Art Collection.

''Met veel plezier heb ik samen met getalenteerde kunstenaars de allereerste handgemaakte kunstwerken gecreëerd. Elk stuk is met passie en zorg vervaardigd in ons eigen atelier. Ons doel is om een gevoel van rust te creëren, waarbij elk element in de ruimte zijn eigen waarde behoudt. Tegelijkertijd verbindt de kunst de ruimt en brengt harmonie teweeg. Dankzij diverse stijlen, die speciaal zijn ontwikkeld om interieurprofessionals te inspireren, sluit onze kunst perfect aan bij de behoeften in de interieursector.''

Vanaf maandag 28 augustus zijn de kunstwerken te bewonderen in de galerij in het ETC Design Center in Culemborg. ''Ik kan echt niet wachten om jullie te verwelkomen en jullie deze prachtige werken te laten zien. Maar dat is nog niet alles! We hebben de smaak te pakken en zijn volop bezig met de ontwikkelingen van nog meer nieuwe ideeën,'' vertelt een enthousiaste Maurits.

Finding Serenity
De kunstwerken in de serie “Finding Serenity" van de Umo Art Collection zijn opgebouwd uit verschillende lagen, materialen en structuren. Deze aanpak zorgt voor diepte en textuur die de kijker onderdompelt in een wereld van sereniteit en innerlijke vrede.

Het kunstwerk is met de hand gemaakt door kunstenaar Marlon Groot Zevert, waardoor geen enkele versie identiek is. De werken zijn in verschillende formaten te bestellen en is stijlvol afgewerkt met een houten baklijst.

-Unieke stukken
-Gelimiteerde oplage met echtheidscertificaat
-Hoogwaardige inlijsting

Gerenommeerde ontwerpers
De reacties op maandag 28 augustus van de bezoekers die in de showroom in het ETC Design Center langskwamen, waren volgens Maurits 'hartstikke goed'. Ook heeft hij het mooie nieuws op LinkedIn gedeeld en gerenommeerde Nederlandse ontwerpers als Linda Lagrand en Hans Kuijten hebben zijn post geliked. ''Dit geeft aan dat ook de topontwerpers de kunstwerken mooi vinden.''

Daarnaast heeft Hans Kuijten de collectie goedgekeurd om te integreren in zijn 'lodge-stand', die hij gaat creëren voor de Excellent Woonbeurs die in oktober plaatsvindt. Ditzelfde heeft ontwerper Daniela Cupello ook gedaan, die interieurprojecten realiseert met een vleugje Italië erbij.

De kunstwerken uit de Umo Art Collection worden in Nederland gemaakt en kunnen hierdoor snel geleverd worden. Ook kan men ze zelf bewonderen via de website of de showroom in het ETC Design Center of een afspraak maken voor de kunstbus: de kunstwerken worden bij u voorgereden en u kunt uit een ruimte collectie diverse werken kiezen.

Meer informatie:
Umo Art & Design
[email protected]
www.umoartdesign.com