Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Bitches spreken tijdens Retail Beurs

Tijdens de komende editie van de Retail Beurs in Jaarbeurs Utrecht komen 'De Bitches' spreken. Bente van de Plassche en Esmée Makker runnen het bedrijf Bitch the agency.

"We voelen ons vereerd om het podium op te stappen. Het is een eer om onze kennis te delen over marketing binnen de retailwereld. Als je ooit hebt nagedacht over hoe je jouw retailstrategie naar het volgende niveau kunt tillen, is dit het moment om aan te haken", laten Bente en Esmée weten.Ze zullen niet alleen trends bespreken, maar ook praktische inzichten delen, rechtstreeks vanuit de frontlinie van de industrie. "Onze passie voor wat we doen en onze ervaringen in marketing hebben ons geleerd dat succes draait om innovatie, verbinding en het begrijpen van de behoeften van de consument.

Of je nu een doorgewinterde retailfanaat bent of net jouw eerste stappen in de industrie zet, deze sessie belooft inspirerend en informatief te zijn. We kunnen niet wachten om persoonlijk met jullie in gesprek te gaan en te horen welke uitdagingen jullie ervaren en welke inzichten we kunnen bieden", aldus Bente en Esmée.

Zondag 10 september 12.00-12.45 uur
Maandag 11 september 12.00-12.45 uur
Dinsdag 12 september 12.00-12.45 uur

Registreren voor de Retailbeurs kan via deze link.

Meer informatie:
Trade Mart Utrecht | Retailbeurs
Jaarbeursplein
Postbus 8500
3503 RM Utrecht

Bezoekers
030 295 5911
[email protected]

Exposanten
030 295 2999
[email protected]

Publicatiedatum: