DeliHome komt met uitbreiding van ‘hout op maat’-concept

Nieuw in het assortiment van CanDo: tafels op maat. Dit assortiment is een uitbreiding op het ‘hout op maat’ concept. Met deze nieuwe toevoeging kan de consument zijn/haar eigen unieke tafel ontwerpen en bestellen. In Nederland te bestellen bij Gamma, Karwei en Praxis en in België verkrijgbaar bij Gamma, Hubo en Brico. Dat meldt Deli Home, producent en leverancier van DIY en bouwmaterialen.

Tafels op maat gemaakt
Het nieuwe tafel op maat concept van CanDo is een uitkomst voor consumenten die hun interieur een unieke touch willen geven.
Met behulp van een configurator stelt de klant zelf zijn/haar perfecte tafelblad samen te stellen. Naast de houtsoort, vorm en afmeting kiest de consument ook welke randafwerking hij/zij wil hebben.

Daarnaast kan hij/zij ook de keuze maken tussen stalen of houten poten om de tafel compleet te maken. De configurator is een handige online tool op de websites van Gamma, Karwei, Praxis, Brico en Hubo waarmee consumenten op een eenvoudige en gepersonaliseerde manier producten op maat kunnen samenstellen en bestellen.

Ook tafelbladen op maat
Ook is het voor de consument mogelijk om alleen een tafelblad op maat te laten maken. Ook deze kan de consument samenstellen in onze configurator.

De volgende materialen zijn beschikbaar voor het tafelblad:

  • Massief tafelblad vuren
  • Massief tafelblad eiken gelamineerd
  • Massief tafelblad berken
  • Massief paneel grenen
  • Eiken tafelblad doorlopend lamel
  • Ocoumé multiplex

Meer informatie:
Deli Home
Stadhuisplein 70
4203 NS Gorinchem
+31 (0)183 691 234
info.nl@deli-home.com
www.deli-home.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.