Groothandel NOGA Design beleeft primeur in De Woonindustrie

Martin Schouten en Lisa Ruiter: "We willen graag een mooi meubelmerk presenteren"

Martin Schouten en Lisa Ruiter komen met een nieuw interieurmerk: NOGA Design. Als groothandel willen ze met het Nederlandse label NOGA, dat staat voor kleurrijk Scandinavisch design, in de interieurbranche voor een frisse wind zorgen. Tijdens de komende VAKdagen in De Woonindustrie toont het duo het merk op de eerste etage. Geshowd worden kleurrijke eetkamerstoelen, tafels en kasten met een minimalistisch design.

"Ons verkoopkanaal zal uitsluitend plaatsvinden via de retail in Nederland. We werken daarbij het liefst samen met winkels die bij ons passen. Partners waarmee we fijn kunnen samenwerken. Die ook een aanbod van andere mooie merken hebben."


Lisa Ruiter en Martin Schouten werkten voorheen vijf jaar samen bij hetzelfde bedrijf.

De afgelopen zes jaar was Lisa Ruiter actief als accountmanager en stylist bij de Coming Group, waar tot januari 2022 ook Bodilson onder viel. Nadat dit merk uit de groep werd verkocht ging Lisa verder als accountmanager bij Bodilson BV. Compagnon Martin startte een jaar na Lisa als inkoper en technische man op de binnendienst. In de afgelopen vijf jaar bleken ze goed samen te kunnen werken en elkaar ook mooi aan te vullen.

Bedrijfsnaam met een bite
Afgelopen zomer richtten de twee groothandel NOGA Design op. "We wilden graag een wat zoetere naam met een bite. Noga doet mensen denken aan het snoepje bij de koffie, ook al schrijf je het anders. Ons logo is daar ook op gebaseerd, met ;open; lijntjes. Die doelen op onze openheid, op onze toegankelijkheid. We hebben beiden een no-nonsense mentaliteit en werken graag zo transparant mogelijk."Modulair tafelsysteem
"We starten met een collectie die bestaat uit een modulair tafelsysteem. De klant kan zelf de vorm, afmeting en kleur kiezen met daarbij een bijpassend onderstel. Het blad is in vier verschillende houtkleuren verkrijgbaar, bij de metalen poten is er keuze uit drie tinten. Te combineren met de kleurframes van de eetkamerstoelen. En de kasten zijn dan ook weer in die vier kleuren verkrijgbaar, afgewerkt met metaal en glas. Dit alles laten we op de komende VAKdagen zien. Voor de winkelier is het fijn dat ze naar De Woonindustrie kunnen komen, waar op een plek heel veel te zien is. Voor ons als startup fijn dat ze dan ook bij ons makkelijk langs kunnen komen. Op die manier kunnen we iedereen onze onderscheidende, kleurrijke meubelen laten zien", vertellen de twee.NOGA Design levert als groothandel niet rechtstreeks aan de consument. "We hebben een fysieke winkelformule, dus dat de klant in de betreffende winkel de houtstalen kan zien, de verschillende kleuren stoelen maar ook de verschillende stoffen om maar wat te noemen. Die worden op commissiebasis gemaakt. We zijn niet online actief, dat is voor ons concept geen toegevoegde waarde. We hopen dat veel retailers onze meubelen in hun winkel willen plaatsen", aldus Lisa en Martin, die met hun kwaliteitsproducten aan de bovenkant van het middensegment zitten. "Niet te goedkoop, maar ook niet te duur. Kortom goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. We willen graag een mooi meubelmerk presenteren en verwachten dat we heel wat consumenten blij mogen maken", besluiten ze.Meer informatie:
NOGA Design
+31 6 25 48 89 19
hallo@nogadesign.nl
www.nogadesign.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.