Brenger sluit zich aan als ReUse Alliance communitylid

"Samen met IKEA, Marktplaats, Trendhopper en andere partners impact maken"

Brenger sluit zich aan als ReUse Alliance communitylid. "Samen bevorderen we hergebruik als de nieuwe norm en verlengen we de levensduur van meubels en andere producten. Een stap richting een circulaire economie met minder verspilling."

Jaarlijks wordt in Nederland ongeveer 247 miljoen kilogram meubels weggegooid, wat leidt tot aanzienlijk afval en CO2-uitstoot. Als onderdeel van The ReUse Alliance is Brenger vastbesloten dit probleem aan te pakken en onnodige verspilling te verminderen.

Bij Brenger begrijpen ze de uitdagingen rondom transport van items die hergebruikt kunnen worden. Door koeriers die toch al die kant op rijden te koppelen aan mensen die transport nodig hebben, spelen ze een belangrijke rol als facilitators voor hergebruik. "Zo maken we het kopen en verkopen van (tweedehands) producten gemakkelijker en dragen we bij aan een milieuvriendelijkere aanpak."

Met de focus op efficiëntie is het Brenger-platform in staat vraag en aanbod aan elkaar te koppelen en de meest efficiënte transportroutes te berekenen. Dankzij de slimme technologie optimaliseren ze elke rit, wat zowel de koerier als het milieu ten goede komt.

"Samen met IKEA, Marktplaats, Trendhopper en andere partners geloven we dat we een echte impact kunnen maken in de meubelsector en daarbuiten. De visie van de alliantie sluit naadloos aan op onze missie", besluit Brenger.

Meer informatie:
Brenger
Vossiusstraat 3
1071 AB Amsterdam
zakelijk@brenger.nl
www.brenger.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.