Bob van Bakel en Fairload Nguyen blikken vooruit op huisshow

'Dutch Sofa Company brengt 2.0 versie uit van populairste bankenprogramma'

Geruime tijd is het Discover-programma één van Dutch Sofa Company's paradepaardjes. Het model is op allerlei verschillende soorten manieren aan te passen, waardoor er ongeveer 4500 verschillende varianten te bedenken zijn. Er wordt dan ook voortgeborduurd op dit succesvolle model door tijdens de komende huisshow de 2.0 versie te lanceren.


Oprichters Bob van Bakel en Fairload Nguyen in de showroom van Dutch Sofa Company.

"Al bijna 10 jaar lang heeft de Discover Collection zich bewezen", stellen oprichters Fairload Nguyen en Bob van Bakel. "Het mooie is dat je als winkelier nooit een 'nee' hoeft te verkopen. Je kunt er namelijk alle kanten mee op." Zo kan er gekozen worden uit verschillende armleuningen, rugkussens, dieptes, lendenkussens, diverse pootjes en afwerkingen.

Op maandag 4 en dinsdag 5 september en op maandag 11 en dinsdag 12 september zal Dutch Sofa Company haar deuren van de showroom te Beusichem openen. Andere dagen zijn bezoekers ook van harte welkom, maar dan op afspraak. Bob en Fairload laten weten al helemaal klaar te zijn voor het evenement. "Door de corona-jaren hebben we ons noodgedwongen wat minder met productontwikkeling bezig kunnen houden. Dat loopt momenteel weer als een trein en wij kunnen niet wachten om onze ontwikkelingen tijdens de komende huisshow aan onze bezoekers tentoon te stellen."

Meer informatie:
Dutch Sofa Company
Ringelpoel 4D
4112 MA Beusichem
+31 851306844
www.dutchsofacompany.nl

Bob van Bakel
+31 (0)6 55362000
bob@dutchsofacompany.nl

Fairload Nguyen
+31 (0)6 15006660
fairload@dutchsofacompany.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.