100.000 interieurliefhebbers bezochten Keulen

De imm Spring Edition, dat plaatsvond van 4 tot 7 juni 2023, markeerde het begin van de reis naar een nieuwe en vernieuwde imm cologne. Midden in de vroege zomer in Keulen transformeerde de handelsbeurs het terrein van de Koelnmesse, na een gedwongen pauze van drie jaar, in een bijeenkomst voor de interieurbranche. Zo begint imm cologne haar persbericht.


Bekijk hier de gehele fotoreportage.

100.000 bezoekers
De imm Spring Edition in Keulen, gehouden bij vroege zomertemperaturen, was een reünie voor de interieurbranche. Het netwerken bleef niet beperkt tot het beursterrein, maar ging door tot ver daarbuiten: de imm Spring Edition en de Interior Design Week, die samenviel met de beurs, veranderden Keulen in een zomers designfestival. Ongeveer 100.000 bezoekers stroomden naar de stad om zich te laten inspireren door de diverse presentaties.

Reacties
“Met de imm Spring Edition heeft Keulen eindelijk weer een belangrijk signaal kunnen afgeven aan de nationale en mondiale markten. Samen met onze partners uit de industrie, de Vereniging van de Duitse meubelindustrie en de detailhandel zetten we nu de koers uit voor imm cologne 2024”, zegt Gerald Böse, Chief Executive Officer van Koelnmesse GmbH.

Ook Elmar Duffner, voorzitter van de vereniging van de Duitse meubelindustrie (VDM), benadrukte de waarde van de innovatieve tentoonstellingsconcepten. Ondanks de uitdagende marktomstandigheden merkte hij een verrassend positieve stemming op tijdens de imm Spring Edition: “Het hoogwaardige profiel van de bezoekers en hun reactie op de presentaties van de exposanten waren veelbelovend. Vooral de nieuwe formule Pure Galleries werd goed ontvangen.”

Meer informatie:
imm cologne
www.imm-cologne.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.